Home » Sauna nieuws » Jan Linders en Thermae 2OOO hebben ZIN IN GEZOND

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Thermae 2000 & Jan Linders

Campagne 'Zin in gezond'

Datum plaatsing: 18 mei 2015

Thermae 2000 campagne In de komende zomermaanden zal Jan Linders Supermarkten, samen met Thermae 2OOO in Valkenburg, van start gaan met een bijzondere samenwerking. Beiden bedrijven starten de campagne Zin in gezond’.

Zin in gezond

Zin in gezond is een campagne waarbij Jan Linders en Thermae 2OOO samen met hun klanten op zoek gaan naar de juiste balans tussen eten &drinken, beweging en ontspanning. Een unieke gezondcoach zal de drager van deze campagne worden die met een speciale blogwebsite haar volgers informeert.

Zin in gezond

Danielle Bischoff is leefstijlcoach bij Thermae 2OOO en ondersteunt gasten met het voeren van een gezonde levensstijl. ‘Met deze campagne hoop ik de drempel te verlagen voor mensen. Heel vaak wordt het hebben van een gezonde levensstijl als iets gezien, waarbij je niks lekkers meer mag eten en de hele dag moet gaan hardlopen, waardoor mensen er tegenop gaan zien. Maar dat is het hem nu juist, met heel veel kleine aanpassingen kan ook al een groot resultaat worden bereikt. Hierover schrijf ik in mijn blogs, die wekelijks op de site gepost worden. Op deze manier hoop ik dat mensen zich laten motiveren. Ik heb persoonlijk altijd zin in gezond! Niet alleen omdat ik het belangrijk vind, maar vooral omdat het zo makkelijk en leuk is. Als gezondheidscoach wil ik samen met gasten aan de slag om lichaam én geest gezonder te maken. Geen streng dieet, of een strak trainingsschema . Ik geef volop leuke tips en weetjes, lekkere recepten en praktische info. Gewoon de kleine dingen die je kunt doen om gezonder te leven.‘

Jan Linders

Jan Linders stimuleert klanten om gezond(er) te eten en te leven. Er wordt gezorgd voor de beste versproducten in alle supermarkten, maar er is meer nodig voor een gezonde levensstijl. Als dé regionale supermarkt van Zuidoost-Nederland pakt Jan Linders deze handschoen, samen met regionale partner Thermae 2OOO, graag op.

Logo Thermae 2000
Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg aan de Geul
www.thermae.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]