Home » Sauna nieuws » Thermae Son Saunadagen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Thermae Son

Nationale saunadagen bij Thermae Son

Datum plaatsing: 7 januari 2016

Een dagje sauna is meer dan met “de billen bloot gaan”. Maak kennis met een bezoek aan de sauna tijdens de Nationale Saunadagen van maandag 11 januari t/m donderdag 14 januari 2016 bij wellnessresort Thermae Son in Son en Breugel. Vlakbij Eindhoven. Kom samen met korting naar Thermae Son

Programma “Nationale Saunadagen”

Met een speciaal programma laat het resort gasten kennismaken met een dagje Thermen. Ze leggen de (nieuwe) saunagasten extra in de watten. Zo ontvangt iedere gast bij binnenkomst een mini-smoothie en krijgt de saunagast indien gewenst een rondleiding met uitleg. De gehele week zijn er extra opgietsessies te beleven. Een opgietsessie is een ritueel met heerlijke geuren en een wappersessie met de handdoek uitgevoerd door een saunameester in de saunacabine. En wat te denken van de unieke klankschalensessie in de sauna? Pure weldaad voor lichaam en geest. Boek een aantrekkelijk “Detox & Relax arrangement” om het lichaam te reinigen. Of profiteer deze week van 10% korting op een massage naar keuze. Thermae Son biedt maar liefst 22 verschillende soorten massages aan. Van een klassieke ontspanningmassage tot een Sabaaydi massage met kruidenstempels. Als de eerste ervaring aan de sauna goed is bevallen kan er ook nog een kennismaking 5 badenkaart aangeschaft worden voor een speciaal tarief. Zodat de komende zes maanden de saunagast geregeld deze ultieme ontspanningservaring kan herhalen.

Sauna-entree voor 2 nu € 30.00

Neem als saunaliefhebber een vriend of vriendin mee die graag kennis wil maken met de sauna. Deze gehele week kan iedereen gebruikmaken van de “Nationale Saunadagen sauna-entree voor 2” voor slechts € 30.00, u hoeft alleen vooraf te reserveren via [email protected] Normaal betaalt u voor 2 personen € 56.00 voor een saunabezoek.

Thermae Son

Provincie Noord-Brabant Thermaelaan 2
5691 PM Son en Breugel
Tel: (0499) 47 63 83
www.thermaeson.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]