Home » Sauna reviews » Thermae Son viert feest!

Thermae Son

SaunaGids neemt je mee langs alle sauna, thermen & wellnesscomplexen in Nederland & België en geeft een impressie van hetgeen je mag verwachten.Thermae Son

Son en Breugel, 1 november 2013

Stichting jarige job Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat 61.000 kinderen in Nederland sociaal worden uitgesloten omdat ze opgroeien in armoede. Ze zitten niet op een sport, niet op muziekles, gaan niet mee met schooluitjes en vieren nooit hun verjaardag. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Niet iedere verjaardag is dus een feestje.

Ieder kind heeft recht op een feestje

Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardagsbox met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. Zij ondersteunen gezinnen waarvan het duidelijk is dat ze in financiële nood verkeren. Sociaal maatschappelijk gezien is het voor de groep kinderen van 4 t/m 12 jaar het meest belangrijk om de verjaardag te vieren. Stichting Jarige Job vind dat ieder kind een welverdiende verjaardag verdiend. Afgelopen jaar heeft zelfs prins Willem Alexander de stichting bezocht.

sauna Son in Brabant

Feest arrangement

In november 2013 zal Thermae Son door middel van een Feest (sauna)arrangement, waarvan € 3.50 per verkocht arrangement naar Jarige Job gaat, de stichting steunen. Het initiatief is gekomen vanuit de gedachte dat de algemeen directeur van Thermae Son, de heer van Santvoort, de mooie leeftijd van 65 jaar heeft behaald en hiervoor graag gasten trakteert, alsmede een goed doel wil steunen gerelateerd aan zijn doelgroep. Want al meer dan 27 jaar ontvangt Thermae vele gezinnen (en kinderen) uit de regio voor een zwemles, een dagje sauna, een bezoek aan de sportclub of de Brasserie.

Naast Thermae, en een aantal bedrijven uit de regio die ook namens het wellnessresort de stichting steunen, kunt u ook een bijdrage leveren aan de Stichting Jarige Job. In de maand november 2013 kunt u het Feest arrangement (inclusief ontvangst koffie/thee en 2 bonbons, gebruik van alle thermenfaciliteiten en een heerlijke maaltijdsalade naar keuze)reserveren bij Thermae Son voor de speciale kortingsprijs van slechts € 38.50 p.p. Hiervan zal een bedrag van € 3.50 p.p. nog naar Stichting Jarige Job gaan.

Contact / Reserveren
Thermae Son is gelegen aan de Thermaelaan 2 te Son en Breugel. Reserveren kan per e-mail via [email protected] of telefonisch via het telefoonnummer 0499-476383. U dient dit artikel uit te printen en in te leveren bij binnenkomst.

Thermae Son

Thermen Son in Brabant Thermaelaan 2
5691 PM Son en Breugel
Tel: (0499) 47 48 37
www.thermaeson.nl


Lees ook:

Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]