Home » Sauna nieuws » Massages en peelings met druif

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Thermae Son

Wijnboer Ilja Gort opent wijnkliniek bij Thermae Son

Datum plaatsing: 20 april 2015 De opening van de wijnkliniek was een groot succes!

De eerste wijnkliniek van Nederland is een feit. Dit weekend opende wijnboer en -kenner Ilja Gort bij Thermae Son het SanVino Wellnessconcept. Vanwege het 30-jarig bestaan introduceert het wellnessresort in Son en Breugel de behandeling op basis van wijn en druiven opnieuw.

"Die vrouw was een wrak en kijk haar nu eens stralen", grapt Ilja Gort over zijn stralende model, Gertie Geurts, terwijl hij voor de foto's met haar proost met zijn eigen 'Slurp'-wijn.

De producten van SanVino bestaan volledig uit druiven, vandaar dat Thermae Son wijnkenner Gort naar Brabant haalde om de opening van de eerste wijnkliniek in Nederland een feestelijk tintje te geven..

Tien jaar geleden introduceerde het Brabantse wellnesscentrum de SanVino-kuur al eens in Nederland, het bleek het grootste beautysucces voor Thermae Son ooit. Anno 2015 is het concept terug van weggeweest.

De behandelingen van SanVino worden met rodewijnextract, koudgeperste druivenpitolie, druivenpitpoeder en natuurzuiver druivenpitextract uitgevoerd.

Wellness & Healthresort Thermae Son "Enkel natuurlijke ingrediënten worden gebruikt voor de behandelingsproducten", benadrukt schoonheidsspecialiste Ilona dan ook wanneer ze tijdens een korte introductiebehandeling de huid reinigt met een milk. Bij de peeling die volgt, zijn de gemalen druivenpitjes duidelijk te voelen. Het verzorgende masker en de gezichtscrème maken de introductiebehandeling compleet.

"Met druiven ontsluiten we de oerkracht uit de natuur", verduidelijkt beautyexpert Gertie na het fotomoment met Ilja Gort. "De sterk aanwezige antioxidant polyphenol versterkt het immuunsysteem van de cellen. Vandaar dat de behandeling beschermt tegen huidverontreiniging en huidveroudering. Ook het bestanddeel OPC zorgt voor een oppepper van de huid."

"Je wordt hier sinds dit weekend niet alleen in de watten gelegd, maar ook in de druiven", concludeert Gort na een rondleiding door de Brabantse wellness.

Logo Thermae Son
Thermaelaan 2
5691 PM Son & Breugel
www.thermaeson.nl


Lees ook:





Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]