Home » Sauna nieuws » Thermen Binnenmaas zet koffie en heeft servies

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Thermen Binnenmaas zet koffie en heeft servies

Eindhoven, 7 februari 2017

Thermen Binnenmaas kan zijn gasten in afwachting van de uitkomst van een kort geding tegen de gemeente Binnenmaas weer echt servies laten gebruiken. Ook mag het wellnesscentrum, in elk geval tot de uitspraak, koffie zetten.

Het wellnesscentrum uit 's-Gravendeel verzocht de rechtbank in Rotterdam dat te mogen blijven doen tot is beslist over een nieuwe vergunningaanvraag. De afgelopen tijd moesten de gasten zich behelpen met plastic bestek en borden en kartonnen bekertjes. Thermen mag geen servies hebben omdat het bedrijf geen horecavergunning heeft. De gemeente wil die niet afgeven vanwege een negatief advies van integriteitsbureau Bibob, die waarschuwt voor het risico dat de vergunningen worden gebruikt voor criminele activiteiten als witwassen.

Volgens Thermen Binnenmaas lijdt de klandizie van het wellnesscentrum er zwaar onder. Advocaat A. Ester vindt dat er inmiddels wel uitzicht is op een horecavergunning omdat een belangrijk probleem, een dispuut van eigenaar Naaktgeboren met de Belastingdienst, van tafel is.

Ester betichtte de gemeente ervan de laatste aanvraag voor een horecavergunning 'extreem traag' te behandelen in de hoop dat Thermen door de juridische uitputtingsslag kopje onder gaat. Ook wees hij op een blunder van de gemeente, die bij een vorige zitting verklaarde dat een nieuw Bibob-advies al was aangevraagd. Dit bleek niet waar. ,,Een communicatiestoornis'', verontschuldigden de vertegenwoordigers van de gemeente zich gisteren. ,,Maar alles is gebeurd binnen de wettelijke termijnen.'' Uitspraak binnen 14 dagen.

Bron: ad.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]