Home » Sauna Nieuws » Thermen Bussloo gewoon open na brand

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Thermen Bussloo gewoon open na brand

Datum plaatsing: 2 april 2013

Thermen Bussloo Op donderdag 28 maart heeft er brand gewoed bij Hotel Thermen Bussloo. De schade is van dusdanige omvang dat het hotel genoodzaakt is tot 10 juni haar deuren gesloten te houden. Het reserveren van hotelarrangementen bij Hotel Thermen Bussloo is gewoon mogelijk.

De wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo zijn gewoon geopend. Saunagasten van Thermen Bussloo zullen geen hinder ondervinden van de brand.

De brand werd donderdagmiddag even voor drie uur gemeld. Er zijn eerder op de dag werkzaamheden op het dak van het hotel uitgevoerd. De brandweer onderzoekt of er een verband is tussen de werkzaamheden en het ontstaan van de brand.

Het is de tweede brand bij Thermen Bussloo in korte tijd. Op 1 november 2012 ging een bijgebouw - waarin sauna's zijn gevestigd - in vlammen op. Het hotel, waar nu brand woedt werd pas op 27 september van het vorige jaar geopend door zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo.

Als dank voor alle steunbetuigingen biedt Thermen Bussloo haar gasten 2-voor-1 sauna-entree van maandag tot en met donderdag tot 30 mei.

Lees ook:Twitter deze Actie

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]