Home » Sauna Nieuws » Gekleed en naakt bij Thermen Rosmalen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Gekleed en naakt bij Thermen Rosmalen

Thermen Rosmalen komt geklede saunagast tegemoet!

Datum plaatsing: 5 juni 2012

Thermen Rosmalen Wellness Centre de Thermen in Rosmalen biedt sinds maart zowel geklede als naakte gasten de mogelijkheid om van een saunabezoek te genieten. De geklede en ongeklede bezoekers kunnen zeven dagen terecht in 2 gescheiden complexen.

J. Pssst…
K. Wat?
J. Heb jij ’t al gehoord?
K. Nee vertel!
J. Bij Thermen Rosmalen bestaat sinds 1 maart de mogelijkheid de saunaronde in badkleding af te leggen.

K. Ja dat weet ik toch, op de speciale badkledingdagen!

J. Nee er is een speciaal gedeelte geopend puur voor mensen die het liefst direct uit de sauna het dompelbad induiken zonder de grond ook maar aan te raken om zo de gênante-blote-billen-tijd te minimaliseren.

K. Oh? Maar hoe moet ik dat zien dan? Moet je voor sommige sauna’s een badkledingpas scannen om toegang te verkrijgen?

J. Tsjaa dat zou een optie zijn gezien ’t feit dat zij als enige de mogelijkheid hebben deze pas bij zich te dragen. Maar nee de sauna is opgesplitst; beide doelgroepen hebben toegang tot dezelfde saunafaciliteiten, maar komen elkaar niet tegen.

K. Aah oké, maar past dit eigenlijk wel binnen de saunacultuur en stoten ze hier de gemiddelde sauna liefhebber niet tegen ’t zere been? Ik kan me voorstellen dat dit ten koste gaat van de huidige oppervlakte.

J. Het aantal mensen dat in badkleding naar de sauna wil, blijkt te groeien. Het is niet voor niks dat er steeds meer sauna’s en thermen badkledinguren en- dagen introduceren. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die moeite hebben met ’t adamskostuum; gelovigen, mensen met zware littekens of bijvoobeeld een handicap, mensen die amputaties hebben ondergaan of die zich gewoon niet op hun gemak voelen om wat voor reden dan ook.

K. En hoe zit ’t met het aanbod aan faciliteiten?

J. De Thermen is aangepast, maar het pakket aan faciliteiten dat ’t wellnesscomplex biedt is ongewijzigd en uitgebreid. Behalve gebruik maken van de Finse sauna, de geurensauna en het buitenzwembad kunnen gasten in Rosmalen lekker eten en genieten van massage- en beautyarrangementen.

K. Hoe zit ’t met de toegangsprijzen? Betalen de geklede saunabezoekers meer gezien het extra water wat achterblijft in hun badkleding?

J. Voor beide doelgroepen gelden dezelfde acties en toegangsprijzen. Iedereen kan bij De Thermen terecht voor badjassen en slippers en het assortiment is tevens uitgebreid met een collectie badkleding.

Zijn in jouw ogen de termen sauna en naakt onlosmakelijk met elkaar verbonden? Of is ’t juist een aangename verwelkoming binnen saunaland? Discussieer mee op ’t forum!

Wellness Centre de Thermen Rosmalen

Logo Thermen Rosmalen
Hoff van Hollantlaan 4
5243 SR Rosmalen
Tel: 073 5220716
www.dethermen.nl


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]