Home » Sauna nieuws » Thermen Bussloo Relaxtival

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Relaxtival bij Wellnessresort Thermen Bussloo

Datum plaatsing: 5 juni 2015

Voorst – Van 15 t/m 21 juni vindt het Relaxtival plaats bij Thermen Bussloo; een week lang ‘het beste van Thermen Bussloo’. Alles op het gebied van wellness en mindfulness staat tijdens deze week centraal.

Sauna goed voor het hart

Opgietingen

Tijdens het Relaxtival is er een uniek programma samengesteld waar alle saunagasten kosteloos aan deel kunnen nemen. Zo kunnen gasten genieten van opgietingen (ook wel aufguss genoemd) door top-opgieters uit binnen- en buitenland. Zij zullen unieke opgietingen verzorgen, waarbij telkens een thema centraal staat en gebruik wordt gemaakt van licht, geluid en geur. Tevens vindt tijdens het Relaxtival de Nederlandse voorronde van het WK Opgieten plaats. Tijdens deze opgietingen presenteren de beste saunameesters van Nederland hun thema-opgieting aan een internationale jury en aan de aanwezige gasten. De jury zal deze opgietingen beoordelen volgens internationale kwaliteitskenmerken.

Banyan Centre kennismakingsessies en rituelen

Naast het dagelijkse belevenisprogramma kunnen gasten tijdens het Relaxtival deelnemen aan speciale rituelen en kennismakingsessies van het Banyan Centre; het centrum voor gezondheid, persoonlijke groei- ontwikkeling in Hotel Thermen Bussloo. Maak kennis met het Banyan Centre door middel van gratis workshops zoals Chi Neng Qigong, Ademsessies en Tibetaanse Yoga.

Muziek en culinaire beleving

Voor de totaalbeleving is er rustgevende livemuziek met de prachtige harpmuziek van Mechteld Karlien de Jongh en de Droomconcerten van Rob Verheul. Zijn Chinese Gong, klankschalen en hang hebben een ontspannen invloed op lichaam en geest. In de vernieuwde ligweide van Thermen Bussloo geniet u van Mediteraanse gerechten of u drinkt een heerlijke cocktail in de nieuwe Bali Lounge.

Voor het Relaxtival zijn speciale arrangementen samengesteld.
Kijk op www.thermenbussloo.nl voor meer informatie.


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]