Home » Sauna Nieuws » Gert van der Steen van de Veluwse Bron ondernemer van het jaar 2011!

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Van der Steen ondernemer van het jaar 2011!

Gert van der Steen van de Veluwse Bron ondernemer van het jaar 2011!

Datum plaatsing: 14 november 2011

Gert Van Der Steen ondernemer van het jaar 2011! Gert van der Steen van de Veluwse Bron in Emst heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering van RECRON de prijs “Ondernemer van het jaar 2011” in ontvangst genomen.


De prijs is 9 november overhandigd door Henk Aalderink, voorzitter van RECRON. Van der Steen kreeg deze prijs omdat hij een fantastisch mooi wellnessbedrijf heeft neergezet en een geheel eigen visie heeft op het ondernemerschap en op de toekomst van zijn bedrijf.

Meer dan ontspannen

Tijdens de uitreiking vertelde Aalderink over de ontwikkelingen die Van der Steen voor zijn prachtige bedrijf gepland heeft: “Bij de Veluwse Bron is ontspanning het belangrijkste sellingpoint, maar wordt ook sterk rekening gehouden met toekomstige ontwikkelingen. Daarbij kijkt Van der Steen in het bijzonder naar kuren en het aanbieden van begeleiding of behandeling vanuit medische specialismen, zoals fysiotherapie, natuurgeneeskunde en accupunctuur. Minder ontspanning en meer kuurbehandelingen gaat in die zin samen met de toenemende vergrijzing.”

Duidelijke visie

De Veluwse Bron biedt unieke faciliteiten en ook de omvang en uitstraling van het resort is afgestemd op de fantastische ligging ervan. Van der Steen wil het bedrijf ook een belangrijke regionale functie geven. Er is gebouwd met lokale aannemers en op tafel staan lokale producten. Personeel komt uit de eigen regio en er wordt samengewerkt met het regionale opleidingsinstituut Landstede. Samenwerking is er ook met andere regionale recreatie- en horecabedrijven. Minstens elk jaar een nieuwe faciliteit erbij is de visie en verder bouwen aan team en dienstverlening. Aalderink: “Het ondernemerschap zit bij Van der Steen in het bloed en daarmee verdient hij absoluut de titel van RECRON Ondernemer van het jaar 2011.”

Goed team noodzakelijk

Van der Steen is een ondernemer die het belang van de inbreng van zijn team inziet en hoog acht en wil dan ook iedereen die werkzaam is bij de Veluwse Bron bedanken. “Het gaat immers om het team dat de klus geklaard heeft. Die eer komt alle collega's toe. Wat dat betreft dus ook de felicitaties aan alle medewerkers!” aldus Van der Steen.

Prijs “Ondernemer van het jaar”

RECRON, de branchevereniging voor recreatieondernemers in Nederland, benoemt jaarlijks een “Ondernemer van het jaar”, die tijdens de ALV (Algemene Ledenvergadering) bekend wordt gemaakt en in het zonnetje wordt gezet. De prijs bestaat uit een bronzen sculptuur (wisseltrofee) in combinatie met een oorkonde en een kleine sculptuur die de ondernemer mag behouden.


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]