Home » Sauna Nieuws » Veluwse Bron beste wellness 2012

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Veluwse bron wint Zoover award Beste Wellness

Veluwse Bron beste wellnessDatum plaatsing: 18 oktober 2012

De Veluwse Bron is het best gewaardeerde wellnessresort van Nederland, tenminste volgens Zoover. Het wellnessresort werd door de bezoekers van Zoover gemiddeld gewaardeerd met een 8,5. Daarmee wint de Veluwse Bron de Zoover Award voor Beste Wellness 2012. Afgelopen dinsdag nam eigenaar Gert van der Steen deze publieksprijs in ontvangst.

2e plek voor Elysium

Gert van der steen is trots op de uitslag: "Op deze fantastische prijs zijn we enorm trots. Trots op wat we bereikt hebben bij zowel de Veluwse Bron als bij Elysium. De eerste prijs is voor de Veluwse Bron maar wat een fantastisch bericht dat Elysium met een 8,3 stevig op de twee plaats staat. We zijn vooral trots op al onze medewerkers!

Top 3 wellness 2012

1.De Veluwse Bron - Gelderland (8,5)
2.Elysium, Centre for Wellbeing - Zuid-Holland (8,3)
3.Thermen Bussloo - Gelderland (8,0)

Team

Zonder het geweldige team van beide bedrijven hadden wij deze award nooit voor elkaar gekregen. Een dag pure ontspanning, dat is waar het om draait en wat wij al onze gasten willen bieden. Deze award is een bevestiging op ons werk!"

Reacties

Zooverbezoeker: ‘De Veluwse Bron is de beste sauna van Nederland’ Bezoekers van Zoover zijn erg te spreken over de Veluwse bron. Met name de ruimte, variatie in aanbod en de vriendelijkheid van het personeel worden geprezen. Een greep uit de reacties op Zoover: ‘Lekker ruim, schoon en rustig’,‘Het personeel bij de behandelingen, de horeca en receptie waren allemaal even vriendelijk, ondanks de drukte’, ‘ Veelzijdig en uitgebreid’, ‘Ruim en toch sfeervol’ en ‘Beslist de fijnste en mooiste sauna van Nederland!’. Lees meer beoordelingen op zoover.nl.

Pure Ontspanning

De Veluwse Bron ligt midden in de Veluwse natuur in het plaatsje Emst en behoort tot een keten van hoogwaardige Wellnessresorts en Thermen waar Pure Ontspanning de boventoon voert.Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]