Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » Veluwse Bron: Midzomernacht Evenement!

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Veluwse Bron organiseert Midzomernacht Evenement!

De Veluwse Bron organiseert voor de derde keer op rij een uniek Midzomernacht evenement van zaterdag 25 juni op zondag 26 juni 2011.

Datum plaatsing: 19 mei 2011

Dit evenement wordt georganiseerd om het begin van de zomer te vieren. Tijdens het Midzomernacht evenement kunnen gasten tot 04.00 uur ’s nachts gebruikmaken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Het diner wordt omgetoverd tot een culinaire wereldreis met muzikale omlijsting. Er worden bijzondere belevenissen georganiseerd zoals nachtelijke opgietingen, klankschaalrituelen en kennismakingsbehandelingen. Uiteraard is alles sfeervol aangekleed met fakkels en vuurkorven. Vanuit het wellnessdorp ziet u de eerste zomerzon opkomen boven het prachtige meer van de Veluwse Bron.

Pink Ribbon Met dit evenement steunt de Veluwse Bron de Stichting Pink Ribbon. Van ieder verkocht Midzomernacht arrangement gaat er namelijk € 5,00 naar Pink Ribbon. Voor de kennismakingsbehandelingen die deze nacht worden gegeven, wordt een vergoeding gevraagd van € 5,00. Ook deze opbrengt komt volledig ten goede aan de Stichting Pink Ribbon.


Veluwse Bron Geïnteresseerden die dit unieke evenement willen bijwonen kunnen hiervoor het speciale Midzomernacht arrangement reserveren à € 69,00 per persoon. Dit is inclusief entree, een welkomstdrankje, diner, live muziek en gebruik van badjas, handdoeken en badslippers. Tevens kan men kosteloos aan diverse rituelen deelnemen zoals nachtelijke opgietingen en klankschaalrituelen. Voor de behandelingen wordt een kleine vergoeding gevraagd zoals eerder genoemd.

Ga voor meer informatie naar www.veluwsebron.nl

Stichting Pink Ribbon zet zich in voor patiënten met borstkanker. Zij heeft als doel het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun omgeving te verbeteren.
Voor meer informatie kijk op www.pinkribbon.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]