Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Viva la Donna dag bij Lucaya in Oss

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Viva la Donna dag 2009 bij Lucaya in Oss

29 mei 2009

Datum plaatsing: 24 maart 2009

Op deze dag kunnen vrouwen uit Oss en omgeving, die kanker hebben of hebben gehad, zich gratis laten verwennen. Er worden verschillende “verwenmomenten” van een half uur aangeboden (gezichtsbehandeling, nek- schouder massage, voetreflexologie, reiki behandeling) waarvoor vrouwen zich kunnen inschrijven. Er kan voor maximaal 2 verwenmomenten worden ingeschreven om zoveel mogelijk vrouwen de gelegenheid te geven ergens van te genieten.

Daarnaast zijn er verschillende andere verwennerijen, zoals o.a. een handmassage, een kwartiertje op een hydrojet massagebed liggen of een foto van jezelf laten maken nadat je door een professional mooi bent opgemaakt. Hiervan kan gratis gebruik worden gemaakt voorafgaand aan of aansluitend op een behandeling. Het is belangrijk om, als je twijfelt over een behandeling, voor je je inschrijft te overleggen met je behandelend arts.

Tijdens een kopje koffie of thee is er gelegenheid om met andere vrouwen ervaringen uit te wisselen over het hebben (gehad) van kanker of juist over iets heel anders. En als je helemaal niet wilt praten kun je ook iets creatiefs doen aan de koffietafel.

Er zijn nog tal van andere verrassingen gepland voor deze dag maar een verrassing is geen verrassing als hij wordt aangekondigd!! Overwin dus je schroom, laat je bedenkingen voor wat ze zijn en laat je verwennen en verrassen; je hebt het verdiend. Je kunt je vanaf 1 mei 2009 telefonisch inschrijven bij thermen Lucaya telefoonnummer 0412 - 654900

Deze dag zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van vrijwilligers die op deze dag, zonder enige vergoeding, met hun professionele ervaring voor je in actie komen. Je herkent ze deze dag aan het Viva la Donna T shirt.

Voor meer info zie: www.vivaladonna.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]