Home » Sauna Nieuws » Uitreiking Nationale Wellness Verkiezing

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Awarduitreiking Nationale Wellness Verkiezing

Datum plaatsing: 18 december 2012

Men neemt een 8-meterhoge kerstboom, een sfeervolle zaal in het Kurhaus en 17 apetrotse wellnesscentre eigenaren en een heuse awarduitreiking is geboren. Want met een iets minder breed uitgemeten 1e editie, was het dit jaar tijd voor de 2e editie van de Nationale Wellness Verkiezing. Een verkiezing die onder leiding van Wilfred Romijn en Marcel Demper van de Vote Company is uitgegroeid tot een ware titanenstrijd.

Groot succes

Het zal je vast niet zijn ontgaan; een Amsterdamse bakfiets omgetoverd tot een digitale stembus, het verloten van verkiezings-arrangementen onder stemmers, stickers op auto’s en ga zo maar door. Wat was iedereen er druk mee en wat heeft het geresulteerd in een mooi resultaat; ruim 32.000 stemmen en nog mooier een donatie van € 1.568,05 voor Pink Ribbon.

Nationale Wellness Verkiezing

Provinciewinnaars

Vorige maand al werden de provinciewinnaars bekend gemaakt, waarop een finaleronde volgde. Daarin kon men nogmaals een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete wellnesscentre en ook hier werd massaal gehoor aan gegeven.

Publieksprijs

En gisteren was het dan zover; Het moment suprême, het uur van de waarheid, het beslissende ogenblik.. Want wie mag zich een jaar lang het beste wellnesscentre van Nederland noemen? Het bleek een nek-aan-nek race te zijn, maar Thermen Bussloo wist met een neuslengte verschil de WellnessBoot achter zich te laten.

Vakjury

Daarnaast mocht ook de vakjury haar oordeel geven. Marie-Cecile van SaunaGids maakte met trots deel uit van deze vakjury. Op basis van de vooruitstrevende visie, inspirerende innovaties en motiverende bedrijfsvoering is tevens Thermen Bussloo bekroond tot winnaar van deze award. Nieuwkomer Fort Resort Beemster kreeg een mooie zilveren plak en Boerderij Spa Nutter (winnaar van vorig jaar) eindigde op de 3e positie.

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo bleek dit jaar te sterk voor haar tegenstanders en kwam als grote winnaar uit de bus. Hans Dolman, eigenaar van Thermen Bussloo, reageert dan ook vol trots; “Het winnen van maar liefst drie verschillende awards voelt als een bezegeling op onze werkzaamheden. Wij hebben een bijzonder jaar achter de rug, waarin we ontzettend hard gewerkt hebben”. Om haar achterban te bedanken biedt de Thermen de gehele aankomende week de 2e persoon gratis sauna-entree.

Trots

Al met al een prachtige avond waaruit maar weer blijkt hoe trots wij mogen zijn op het Nederlandse saunalandschap. Wij zijn in ieder geval erg blij deel uit te hebben mogen maken van deze verkiezing en kijken vol verwachting uit naar de volgende editie!

Hou ons in de gaten via Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief voor tussenstanden en het verloop van de Nationale Wellness Verkiezing 2013.


Stem op jouw favoriet!

Lees ook:
comments powered by Disqus

Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]