Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » Opening Wellnessboot in Mill

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Uniek wellnesscomplex vanaf 31 juli open

Wellnessboot met binnen en buiten faciliteiten

Datum plaatsing: 28 juni 2010


Wellnessboot MILL - Vanaf zaterdag 31 juli 2010 is de Wellnessboot op het terrein van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill geopend. Dit veertig meter lange en drie verdiepingen tellende wellness resort in de vorm van een boot is uniek in zijn soort. Naast de bijzondere vormgeving, tal van sauna's, kruidenbad, zwembad en relaxruimtes is er ook een restaurant, zonnedek en ligweide.

Onlangs kon men al een kijkje nemen in de in aanbouw zijnde Wellnessboot. Maar nu wordt de laatste hand gelegd aan dit unieke wellness resort en vanaf 31 juli kan iedereen gebruik maken van de vele faciliteiten. Voor leden van Fitland en nieuwsbrieflezers (inschrijven via www.wellnessboot.nl) gaat de Wellnessboot al enkele dagen eerder open. De officiële opening van dit uitgebreide en van alle gemakken voorziene wellnesscentrum zal later dit jaar plaats gaan vinden.

In de Wellnessboot bevindt zich onder meer een kruidenbad, binnenzwembad, relaxruimtes, een infrarood sauna, sanarium met kleurentherapie en een 90-graden sauna. Tevens vindt u er een mint stoombad, panorama sauna met eucalyptusgeur, diverse afkoelzones en een restaurant. Buiten biedt de Wellnessboot naast een zwembad ook een opgietsauna met open haard, een warm en koud dompelbad, whirlpool en een saunagrot met onder andere een kruidentempel en zoutstoombad. Relaxen kunt u er ook op het terras, zonnedek en ligweide.

Wilt u nu al meer weten? Surf dan naar www.wellnessboot.nl. Wanneer u zich daar inschrijft voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen en ontvangt u regelmatig leuke aanbiedingen.


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]