Home » Sauna nieuws » De Bronsbergen opnieuw geopend!

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Wellnesscenter de Bronsbergen opnieuw geopend

Zutphen, 24 oktober 2014

Na een maandenlange verbouwing opent Wellness Center de Bronsbergen op 15 december 2014 de deuren voor haar gasten. Het Wellness Center heeft een grondige verbouwing ondergaan en er diverse faciliteiten zijn toegevoegd, zoals bio- en zoutsauna’s, een Hamam en een Rasul. In het nieuwe Wellness Center de Bronsbergen staat persoonlijke aandacht voor de gast centraal. Op 13 en 14 december worden er open dagen georganiseerd voor het publiek.

Sauna Ryokan in Zutphen weer open
Vanaf de overdracht in februari 2014 is het Wellness Center volledig verbouwd. Hierbij hebben de natuurlijke elementen en de gast altijd centraal gestaan. “We zijn voor iedereen geopend en elke gast krijgt speciale aandacht. Op deze manier onderscheiden wij ons van de concurrentie, waar wel 1000 mensen tegelijk rond kunnen lopen. Bij Wellness Center de Bronsbergen is het maximum aantal gasten 180”, aldus Judith Kleve, manager van Wellness Center de Bronsbergen.

Er zijn veel nieuwe faciliteiten toegevoegd, zoals een Hamam, Rasul en nieuwe sauna’s. Het restaurant, de lounge en de douche- en kleedruimten zijn uitgebreid. De prachtige tuin aan het water is behouden en uitgebreid met een veel grotere zonneweide. Het restaurant en de lounge zijn geheel gerestyled en hoogwaardig te noemen. Nieuw is vooral de sfeer, die ongedwongen, modern en warm is. Ook is de indeling aangepast, waardoor het center een meer open karakter heeft gekregen, maar waarbij de rust en privacy voor alle bezoekers is gewaarborgd.

Wellness Center de Bronsbergen is vanaf 15 december geopend en op 13 en 14 december worden er open dagen georganiseerd van 11:00 tot 17:00 uur, zodat iedereen vrijblijvend een kijkje kan nemen. Zutphen staat door de opening van het geheel nieuwe Wellness Center weer op de kaart als het op Wellness aankomt.

Benieuwd? Ga nu met een openingstarief van 54% korting!


Lees ook:

Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]