Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Wellness & Outdoorliving in Joure geopend

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Wellness & Outdoorliving in Joure geopend

Wellnessprodukten en tuinaccessoires

Datum plaatsing: 12 oktober 2009

Wellness & Outdoor JOURE - Trots als een pauw is eigenaar Marco Haitsma op zijn zaak ‘Wellness & Outdoorliving’ aan de Transportwei 15 in Joure. Zaterdag 29 augustus jl werd de zaak, waar alles op het gebied van lichamelijk welzijn en het buitengebeuren verkocht wordt, na een maandenlange voorbereiding op feestelijke wijze geopend.

Voordat Haitsma met deze zaak begon was hij eerst 22 jaar werkzaam bij Douwe Egberts. Van 1995 t/m 2000 runde hij ook nog zijn eigen zaak Haitsma zonweringen. ,,Bij DE kreeg ik een ontslagvergoeding en belandde ik in de WW. Stilzitten is echter niets voor mij, daarbij heb ik altijd wel iets met wellness gehad en zodoende werd dit idee geboren,” vertelt Haitsma.

Wellness & Outdoor - Opening Joure Het idee is dat mensen op internet via www.outdoorliving.nl rustig rond kunnen surfen en vervolgens in de showroom aan de Transportwei rustig hun keuze kunnen maken. Dit alles met behulp van de expertise van Haitsma. Ondermeer jaccuzzi’s, hottubs en sauna’s zijn bij Haitsma te verkrijgen. Van alle producten toont Haitsma showroommodellen, de voorraad ligt bij de importeur waarmee Haitsma goede afspraken heeft gemaakt.

"Service staat bij mij hoog in het vaandel, gaat er iets kapot dan heb ik de onderdelen hier in principe liggen. Ik zorg er dan voor dat mensen binnen 24 uur weer kunnen bubbelen." Ook bijzonder is dat geïnteresseerden in een jaccuzzi kunnen proefzitten. Dit gebeurt in een zogeheten beleefruimte Haitsma: ,,Volgens mij is dat redelijk uniek in Nederland.”

Behalve wellnessproducten kan men ook terecht voor tuinaccessoires zoals roestvrijstalen tuinmeubelen, outdoor kitchens of terrasoverkappingen. Hiervoor werkt Haitsma samen met diverse ondernemers uit de buurt. De prijzen van Haitsma’s assortiment bevinden zich in het middensegment. ,,Wij verkopen uiteraard alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten van geselecteerde importeurs tegen een betaalbare prijs en met een hoog serviceniveau.”

Ouders kunnen hun kinderen overigens gerust meenemen naar de locatie aan de Transportwei. Zo is er een speciale kinderhoek waar zij zich kunnen vermaken. Ouders kunnen dan op hun gemak in de showroom rondkijken.

Wellness & Outdoorliving is van dinsdag t/m zaterdag tijdens kantooruren geopend. ’s Avonds op afspraak en maandags gesloten.

Kijk voor meer informatie op: www.outdoorliving.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]