Home » Sauna reviews » Review: InnerSpa Thee Ritueel

Sauna Review

SaunaGids neemt je mee langs alle sauna, thermen & wellnesscomplexen in Nederland & België en geeft een impressie van hetgeen je mag verwachten.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

InnerSpa Thee Ritueel


Ik werd erop gewezen dat wij wellicht nog een stukje missen in de rubriek Rituelen, namelijk het InnerSpa Thee Ritueel. Na een kijkje op de website van Steijns House of Happiness te hebben genomen besloot ik om het thee-ritueel wel eens in levende lijve te willen ervaren. Zo gezegd zo gedaan! We spreken af op kantoor en vanaf het moment dat Danielle binnenkomt is er een klik en voel ik mij op mijn gemak bij haar vooral door de positieve energie die zij uitstraalt.

Danielle Steijn

Review InnerSpa Thee Ritueel van Danielle Steijn Danielle Steijn heeft in het verleden gewerkt in de evenementenbranche, een leuke maar ontzettend drukke baan waarbij ze vaak aan zichzelf voorbij ging wat ten koste van haar geluk ging. Dit moet anders besloot ze en ze heeft letterlijk het roer omgegooid om meer vanuit haar hart te kunnen werken. De nieuwe richting die ze insloeg was de wereld van thee na een studie kruidengeneeskunde ging ze op zoek naar de beste kruiden en thee.

PersonaliTeas

Review InnerSpa Thee Ritueel van Danielle Steijn Na een 4 jarige zoektocht is de Box of PersonaliTeas nu helemaal compleet. De PersonaliTeas worden door Danielle samengesteld uit 21 verschillende theesoorten en kruiden. De ingrediënten komen van over de hele wereld en zijn biologisch, want voor Danielle geldt:
‘Kies alleen het beste, anders doe je
jezelf tekort’.

Uit de Box of PersonaliTeas ontstonden drie kuren van 21 dagen voor het verlichten (Detox), versterken (Health) en verrijken (Wealth) van onze persoonlijkheid om vanuit het hart te leren leven en te kiezen voor de ultieme levensstijl.

Thee Ritueel

Review InnerSpa Thee Ritueel van Danielle Steijn Nadat we plaats hebben genomen op de bank en we helemaal ontspannen zijn draagt Danielle een zelfgemaakt bijpassend gedicht voor van de thee "Purity" (1e dag van de Detox kuur). Met haar aangename stem word je helemaal meegenomen in het moment.

De thee met de jeneverbes als ingrediënt wordt in een mooi wijnglas geserveerd. De Jeneverbes in combinatie met het gedicht is gekozen omdat de werking helpt bij het loslaten van oude emoties van situaties uit het verleden welke zijn opgeslagen in de nieren en darmen.

Door het enthousiasme en de wilskracht van Danielle leerde ik mezelf een stukje beter kennen. Ze liet me o.a. inzien dat bepaalde dingen vanzelf gebeuren wanneer het daar de tijd voor is. Hierdoor kijk ik positiever naar de toekomst en probeer het verleden makkelijker los te laten. Dat gaf me een boost van energie die ik op dat moment erg goed kon gebruiken.
De volgende 10 minuten is het aangenaam stil en genieten we van de thee en de zon die op magische wijze ons kantoor binnendringt en denk ik nog wat na over de dingen die Danielle me in deze korte tijd heeft laten inzien.

Wat een fijne middag met een geweldig bijzonder persoon.

Review InnerSpa Thee Ritueel van Danielle Steijn Hou haar in de gaten, ze heeft tijdens het Relaxtival bij Thermen Bussloo 7 dagen haar thee ritueel gegeven en doet diverse sauna's aan om jullie bezoekers deze ervaring te laten beleven...

Steijns House of Happiness

Steijns Thee House of Happiness Meerkoet 15
2693 AA s'-Gravenzande
06-24390049
www.steijnsthee.nl


Lees ook:

Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]