Home » Thermen Roosendaal opent haar deuren

Sauna weetjes

Wist je dat?

  • Een warm voetenbad voor de sauna het zweten stimuleert
  • Je niet direct na een loyly onder de koude douche moet stappen
  • De sauna een goede behandeling is tegen een droge huid
  • Herhaalde koudwatertoepas- singen het hart- en vaatsysteem trainen

Spotlight

Opening Wellness Roosendaal - Fitland Thermen & Beauty!

Thermen Roosendaal opent haar deuren Enkele maanden geleden is voormalig Thermen Roosendaal, gelegen op recreatiepark de Stok overgenomen door Fitland. De Fitland Groep bestaat uit hotels, sport-, en wellnesscentra. Er is de laatste maanden hard gewerkt om het huidige pand te upgraden tot een gloednieuw wellnessresort. Vanaf vrijdag 12 april gaan de deuren open onder de naam ‘Wellness Roosendaal - Fitland Thermen & Beauty’.

Wellness Roosendaal is het derde wellnessresort van de Fitland Groep. In 2010 opende Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in Mill de deuren en sinds december vorig jaar is ook Wellness Goes operationeel. Medio september 2013 volgen er nog wellnessresorts op locaties in Helmond, Leiden en Sittard. Door deze ontwikkelingen zal de Fitland Groep in een kort tijdsbestek uitgroeien tot een toonaangevende organisatie op het gebied van wellness, hotellerie en sport met meer dan 25 vestigingen.

Thermen Roosendaal opent op 12 april
Vanaf vrijdag 12 april kan iedereen komen genieten van de vele faciliteiten bij Wellness Roosendaal. Denk hierbij aan een opgietsauna, voetenbad, stoomcabine, een whirlpool en een buiten/binnenbad. Maar ook wordt er een panorama- en infraroodsauna, kruidenbad, rasul, kleurensauna, koud dompelbad en een buitentuin gerealiseerd. Ook is er een uitgebreide beautyafdeling waar de meest uiteenlopende behandelingen gegeven kunnen worden.

Thermen Roosendaal opening Het RTL4-programma ‘Life is beautiful’, met presentatrice Mariëlle Bastiaansen, is begin april te gast bij Wellness Roosendaal. Vlak voor de opening zal Mariëlle alvast uitgebreid alle faciliteiten bekijken en uitproberen. Het resultaat is zaterdag 13 april om 17.00 uur te zien op RTL4.

Het openingsarrangement is vanaf 12 april te reserveren!

Geschreven door , blogster voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Wellness Roosendaal - Fitland Thermen & Beauty

Logo Wellness Roosendaal De Stok 6
4703 SZ Roosendaal
T: +31 (0) 165 870 262
[email protected]


Lees ook:Twitter deze Actie

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]