Home » Sauna en Thermen in strijd tegen borstkanker

Sauna weetjes

Wist je dat?

  • Een warm voetenbad voor de sauna het zweten stimuleert
  • Je niet direct na een loyly onder de koude douche moet stappen
  • De sauna een goede behandeling is tegen een droge huid
  • Herhaalde koudwatertoepas- singen het hart- en vaatsysteem trainen

Spotlight

Draag jouw steentje bij en steun onderzoek!

Dagelijks overlijden er in Nederland 9 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Jaarlijks krijgen meer dan 15.000 vrouwen en 87 mannen de diagnose borstkanker. De overlevingskansen zijn goed, maar toch sterven er in Nederland per jaar 3.200 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Dat zijn er 9 per dag en 9 teveel! Daarom financiert Pink Ribbon projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt.

Sauna in strijd tegen borstkanker

Pink Ribbon haalt dit jaar geld op voor onderzoek op twee belangrijke onderzoeksgebieden: de behandeling van uitgezaaide borstkanker en het voorkomen van overbehandeling (personalised medicine).

Reden genoeg om samen een bijdrage te leveren aan meer onderzoek naar borstkanker. Verschillende sauna’s en thermen’s zijn bereid, ondanks economische zware weer, hun steentje bij te dragen en een deel van hun omzet te doneren aan Pink Ribbon via verschillende acties; want wat dacht je van een Pink arrangement vol roze lekkernijen of een speciale dag voor (ex)patiënten. Daarnaast zijn er ook verschillende dagarrangementen en entreevouchers te winnen!

Wij mogen namelijk weggeven:

Gedurende de maand oktober is er een speciale welness SMS actie, waarmee je één van de verwenprijzen kunt winnen. SMS één van de keywords (HOLIDAY, THERMEN, ZUIVER OF DECO) naar 4333 en doneer eenmalig € 2,50. Hiermee steun je Pink Ribbon. Door te SMS-en ding je mee naar deze fantastische prijzen! Je mag zo vaak mee doen als je wilt.

Op vrijdag 1 november maken wij de prijswinnaars bekend op www.saunagids.nl. Namens Pink Ribbon en Saunagids, alvast heel veel dank voor het meedoen!


Lees ook:
Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]