Home » Sauna reviews » Sauna Review; Yoga bij Fort Resort Beemster

Sauna Review

SaunaGids neemt je mee langs alle sauna, thermen & wellnesscomplexen in Nederland & België en geeft een impressie van hetgeen je mag verwachten.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Fort Resort Beemster

Op een heel bijzonder plekje in Noord-Holland, op een heel bijzondere locatie, tref je een heel bijzondere wellness: Fort Resort Beemster.

sauna review yoga fort resort beemster Steeds op zoek naar een maximale wellnessbeleving, daarom biedt Fort Resort Beemster nu naast opgietingen, klankschalensessies, nu ook yoga en yogaworkshops. Nieuwsgierig als wij bij SaunaGids zijn, hebben we een kijkje genomen!

Leigh McDonald

We schuiven op een donderdagavond aan in de les van Leigh McDonald, Leigh is gespecialiseerd in Ashtanga-yoga. Aan het begin van de les geeft zij aan dat yoga geen competitie is, luister naar je lichaam en doe wat goed voelt!

Yoga bij Resort Beemster Doordat Leigh haar lessen trapsgewijs in heeft gedeeld, is er zowel wat te leren voor beginners als voor doorgewinterde yogi’s. Er heerst een rust en kalmte in de zaal, maar ook zeker een gevoel van vertrouwen. Leigh helpt je met zachte hand in de goede richting, zonder al te zweverig te werk te gaan.

Na afloop schenkt ze een lekker kopje thee en babbelen we nog wat na. Eenmaal thuis gekomen, voelt mijn lichaam loom, terwijl mijn geest helder maar toch kalm is. Ik heb nog nooit zo heerlijk geslapen!

De yogasessies zijn meer dan aan te raden, al dan niet in combinatie met een bezoekje aan deze prachtige wellness!

Yoga informatie

De workshops zijn voor iedereen toegankelijk, van beginnend tot gevorderd. Alle oefeningen hebben verschillende niveaus. Het materiaal is aanwezig. De lessen vinden gekleed plaats, in de Fort zaal. De yoga workshop wordt gegeven door Leigh McDonald. Leigh McDonald (VS) woont al 20 jaar in Nederland. Als gediplomeerde Ashtanga Yoga Docente, deelt zij graag met andere haar liefde voor deze vorm van mindfull beweging. Als uitgangspunt ''onze size does not fit all'' geeft zij een les waarin iedereen zich kan vinden. Verwacht een les vol uitdaging gegeven met een vleugje humor.

Elke week yoga

  • Vrijdagochtend: 9:15 tot 10:30. Na de les kunt u tot 12:00 relaxen in de wellness. € 22,50 per les
  • Donderdagavond: 19:30 tot 20:45. Na de les kunt u tot 23:00 uur relaxen in de wellness. € 22,50 per les
  • De lessen zijn los € 10,- excl. wellness.

Do-In Yoga workshop (60min) € 49,- p.p

  • Smoothie
  • Kruidenthee
  • Hele dag genieten van alle wellness faciliteiten
  • Mogelijkheden tot opgietingen

Deze yoga workshop is voor iedereen met of zonder yoga ervaring uitvoerbaar. De workshop wordt gegeven door Martine Bruinsma, ze heeft meer dan 10 jaar ervaring met Do-In Yoga

Fort Resort Beemster

Logo Fort Resort Beemster Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
T: +31 (0)299 682 200
www.fortresortbeemster.nl


Lees ook:

Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]