Home | Sauna Acties | Spaar & Kortingsacties | Optimel sauna actie

Optimel Sauna actie

Eurosparen nieuwe stijl

Onthaasten, ontstressen, opladen zijn voobeelden van populaire zoekwoorden in de zoekmachines.
Dit wordt tevens opgemerkt door commerciele organisaties die daar vervolgens handig op inspelen
en daar pluk jij de vruchten van!

Optimel sauna actie 2013/2014

Een stormloop aan teleurgestelde reacties. Dat is het resultaat op de website van optimel naar aanleiding van de bekendmaking van de nieuwe Eurosparen sauna-actie. Waar je vorig jaar met de Optimel euro’s nog samen kon genieten voor de prijs van 1 heeft het bekende zuivelmerk nu, in samenspraak met de deelnemende sauna’s, gekozen voor een 30% entree-korting en een 35% arrangements-korting.

Optimel sauna actieDe inmiddels alom geroemde Optimel actie is weer in de lucht, maar dit keer in een compleet nieuw jasje gestoken. Er zijn 2 opties mogelijk:

  • Voor €18,90 + 8,10 Optimel-euro's ontvang je entree tot één van de deelnemende thermen t.w.v. €27,- (30% korting)
  • Voor €32,50 + 17,50 Optimel-euro's kun je gebruik maken van het
    Herfst-arrangement (inclusief koffie/thee + lekkernij en lunch/broodje) t.w.v. € 50,- (35% korting)

Ontzet

De populaire 2-voor-de-prijs-van-1 actie is vanaf nu dus officieel verleden tijd en dat hebben ze geweten bij Optimel. De website stroomt momenteel over met klaagzangen van trouwe spaarders die werkelijk alles uit de kast halen hun ongenoegen kenbaar te maken. Naast de inhoud is tevens de deelnemerslijst flink onder handen genomen; waar grote namen zoals een Thermen Bussloo, Holiday en Veluwse Bron voorheen de lijst nog aanvoerden, is daar nu onder andere de voltallige Thermen & Beauty Group voor in de plaats gekomen.

Voors en tegens

Enerzijds zijn de ontzette reacties begrijpelijk aangezien 20% korting inleveren toch aanzienlijk is en daarnaast toegangsprijzen gelijk worden getrokken (€27,-), maar in de praktijk overal anders liggen waardoor de werkelijke korting in sommige gevallen niet hoger uitkomt dan een schamele €2,10 (Bij bijvoorbeeld Sauna de Parel met een entree van €21,-). Anderzijds hebben met de nieuwe opzet sauna’s, in dit sowieso al pittige economische weer, net iets meer ruimte en flexibiliteit de saunagast kwalitatief goede service te kunnen bieden. En de actie is tevens toegankelijker voor 1-pitters.

En inderdaad, de actie van voorgaande jaren was voor de Eurospaarder aantrekkelijker, maar mogen we eigenlijk überhaupt al niet in onze handjes klappen dat de kortingsactie bestaat? Wat vind jij?Lees ook:


Nieuws over saunaGeschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]