Over SaunaGids.nl

SaunaGids.nl is de meest complete site op het gebied van sauna & thermen!

Alle sauna’s & thermen van Nederland & België worden overzichtelijk weergegeven voorzien van sfeerfoto’s, bijzonderheden, belevingen & acties.

Om een nog betere indruk te krijgen van alle mogelijkheden op het gebied van sauna’s kun je op SaunaGids meerdere belevenissen & reviews van andere saunaliefhebbers lezen. Uiteraard kan je ook je eigen sauna-belevingen delen bij de sauna’s waar je al bent geweest.

Ook biedt SaunaGids uitgebreide achtergrondinformatie over saunagebruik, het rondje sauna, de oorsprong en de geschiedenis van de sauna. Wat doet de sauna met je lichaam? Lees er alles over op de Sauna & Gezondheid pagina’s.

Daarnaast houdt SaunaGids je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en nuttige tips.

Voordelig naar de sauna? Op de actiepagina van SaunaGids vind je de heerlijkste sauna-acties. Kortom; een relaxed dagje sauna begint op SaunaGids.nl!

Artikelen & acties worden geplaatst door Marie-Cecile Sol & Mireille van den Akker blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50 °C. Met grote zorg beheren wij deze website voor u en doen onze uiterste best om u te voorzien van de meest recente informatie.
Wij zijn echter niet aansprakelijk voor mogelijke typefouten en wijzigingen rondom acties en prijzen.

SaunaGids
Scroll naar boven