Home » Sauna Nieuws » Verwendag voor eenzame ouderen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Unieke verwendag voor eenzame ouderen

Veluwse Bron

Datum plaatsing: 6 april 2017

Een manicure, pedicure of massage. Op woensdag 12 april kunnen eenzame ouderen zich eens goed in de watten laten leggen. Die dag is de Veluwse Bron (onderdeel van International Wellness Resorts) exclusief geopend voor het Nationaal Ouderenfonds en worden 275 ouderen verwend tijdens een dagje wellness. Met als klap op de vuurpijl een optreden van Willeke Alberti.

Veluwse Bron

Het is voor het eerst sinds de opening van de Veluwse Bron dat het resort gesloten in voor andere gasten. Willem Künne, operationeel directeur van IWR: “Het is geweldig dat wij als bedrijf iets kunnen betekenen voor deze ouderen. Wij hopen niet alleen een mooie dag te organiseren, maar ook bij te dragen aan duurzame contacten tussen de ouderen, zodat zij elkaar ook na deze dag nog eens kunnen opzoeken. En dat allemaal dankzij onze medewerkers die zich op deze dag vrijwillig inzetten én de vele donaties die door onze gasten zijn gedaan. Daarnaast hebben ook onze leveranciers bijgedragen om van deze dag een echt VIP-dag te maken.”

Het Nationaal Ouderenfonds is blij met de verwendag. “Nederland telt 1 miljoen eenzame ouderen,” vertelt Patrick Zuman van het Ouderenfonds. “Sommigen van hen komen nauwelijks buiten. Een dagje uit is voor velen van hen dan ook echt uniek.”

Het Nationaal Ouderenfonds is blij met de verwendag. “Nederland telt 1 miljoen eenzame ouderen,” vertelt Patrick Zuman van het Ouderenfonds. “Sommigen van hen komen nauwelijks buiten. Een dagje uit is voor velen van hen dan ook echt uniek.”

Programma

  • 10.00 uur: koffie en taart
  • 10.30 uur: schoonheidsbehandelingen, workshops, relaxsessies
  • 12.00 uur: lunch
  • 13.00 uur: vervolg schoonheidsbehandelingen, workshops, relaxsessies
  • 14.00 uur: optreden van Willeke Alberti
  • 16.00 uur: einde programma

Het Nationaal Ouderenfonds

Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de OuderenOmbudsman (0900 - 60 80 100, lokaal tarief), kerstdiners en stranduitjes. Alles is hierbij gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

International Wellness Resorts

Met zeven grote wellnesscentra is IWR marktleider in Nederland als het gaat om wellness. Het bedrijf heeft een marktaandeel van ongeveer 40 procent in Nederland. Op jaarbasis ontvangt de IWR groep – Veluwse Bron, Elysium, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaWell en SpaSense - meer dan 1,3 miljoen gasten


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]