Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » 15 jaar Hezemeer!

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.15 jaar Hezemeer!

15 jaar kwaliteit!

Datum plaatsing: 11 november 2010

In 1995 hadden drie vrienden een droom. Zij wilden samen ondernemen in de wellness sector, een bedrijfstak waarvan ze overtuigd waren dat die een forse groei zou kennen. In de bossen van de Antwerpse Kempen vinden zij dé plek bij uitstek om deze droom te realiseren. In december 1995 opent Hezemeer Sauna Sunshine Beauty de deuren.

Hezemeer leert Vlaanderen genieten van de sauna- en wellnessfaciliteiten. En in de loop der jaren werd er fors uitgebreid op het vlak van sauna en in de schoonheidszorgen. Recent nog werden meerdere sauna’s en douches vernieuwd en aangepast aan de noden van vandaag. Ook op culinair vlak kende Hezemeer een bijzondere groei, denk maar aan de uitbouw van de Orangerie en de Oase.

In Hezemeer wordt de eeuwenoude saunacultuur absoluut gerespecteerd. Men kan er genieten van totale stilte in de Maa® sauna, maar ook van opgietsessies die topniveau zijn, gaande van de serene meditatieopgiet tot de vrolijke opgiet met muziek. Iedereen beleeft er sauna zoals hij/zij dat wil.

Vele mensen komen dagelijks rusten en genieten van de serene saunasfeer en de prachtige tuin. Een bezoek aan Hezemeer staat garant voor een echte “vakantiedag” !

Feestmomenten

15 jaar staat Hezemeer nu aan de top van de wellnesscentra in de Benelux met een zeer uitgebreid aanbod aan faciliteiten. En dat willen we vieren. Breng daarom dus ook een bezoek aan Hezemeer tijdens de feestmomenten van 4 t.e.m. 18 december 2010. En geniet naast de wellnessfaciliteiten bovendien van talrijke kortingen, aanbiedingen, lekkernijen, tombola, muziekoptredens, enz.. Misschien win je wel de hoofdprijs: een Reis naar Finland !

Vermits december de geschenkenmaand bij uitstek is kan u tijdens uw feestbezoek ook een Hezemeer Cadeaubon meenemen. Want een geschenk onder de kerstboom van ons kwaliteitsvolle gezondheidscentrum is voor iedereen een topper.

Wij wensen u alvast veel ontspanning en rust toe en hopen u nog lang te mogen verwennen in Hezemeer!

Meer info? www.hezemeer.be


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]