Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » 25000 euro voor stichting Pink Ribbon

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Slapen en relaxen tegen borstkanker

Apollo Hotels & Resorts en Thermae 2OOO
doneren €25.000 aan Stichting Pink Ribbon

Datum plaatsing: 15 september 2011

Schiedam, 15 augustus 2011 - Zeven Noord Nederlandse Wellness ondernemingen hebben recentelijk de ‘Vereniging van Noord Nederlandse Wellnessbedrijven’ opgericht. Een van de belangrijkste doelen die de vereniging nastreeft, is het onder de aandacht brengen van de in de schaduw gegroeide maar ondertussen volwassen geworden Noord Nederlandse Wellnessbranche in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Apollo Hotels & Resorts en Thermae 2OOO hebben het afgelopen jaar €25.000 ingezameld voor Stichting Pink Ribbon om hiermee aandacht te vragen voor borstkanker. Gisteren was de feestelijke dag en overhandigden beide bedrijven gezamenlijk de cheque.

De rode draad van de campagne is Slapen en relaxen voor Stichting Pink Ribbon. Apollo Hotels & Resorts verkocht via de website speciale Pink Ribbon hotelarrangementen en speciaal ontworpen “sweet dreams” kussenslopen. 10% van de opbrengst ging hiervan naar Stichting Pink Ribbon. Thermae 2OOO bracht een wellness arrangement op de markt en zamelde daarnaast geld in via een event waar onder meer een veiling werd gehouden.

Francesco Monaco, Managing Director Apollo Hotels & Resorts: “De keuze voor Stichting Pink Ribbon hebben wij zeer bewust gemaakt omdat wij vierkant achter hun doelstellingen staan. Wij vinden het van groot belang bij te dragen aan het inzamelen van donaties om zo de financiering van zorg- en voorlichtingsprojecten en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van borstkanker mogelijk te maken. Ook dit jaar zullen wij ons volop inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Ondermeer door de verkoop van exclusieve Pink ribbon arrangementen en een grootschalige inzamelingsactie via onze Facebook pagina. Gedurende oktober, borstkanker maand, doneren wij € 1,- per nieuwe Facebook fan.”

Ook Thermae 2OOO zal de samenwerking met Stichting Pink Ribbon verlengen. Pauline Verhoef, commercieel directeur van Thermae 2OOO: “Dit jaar hebben we iets bijzonders in petto voor Stichting Pink Ribbon. We zullen inhaken op de trend dat volwassen vrouwen in een steeds drukkere levensstijl verzeild raken: een hoge workload, een traditioneel huishouden waarin vrouwen de hoofdrol spelen en de strenge eisen van de maatschappij rondom het uiterlijk van vrouwen, zijn hier schuldig aan. Thermae 2OOO wil aan deze vrouwen de boodschap geven om zo nu en dan hun eigen lichaam centraal te stellen.”

Apollo Hotels & Resorts en Thermae 2OOO
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is één van de snelst groeiende hotelketens van de Benelux. Naast het eigen merk Apollo hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade, het hoofdstedelijke Wyndham Apollo Amsterdam en het exclusieve wellnessresort Thermae 2000. Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is Thermae 2OOO één van de grootste wellnesscenters van Nederland. Afgelopen maand won Thermae 2OOO voor de tweede keer de World Travel Award als Beste Spa resort van Nederland.

Over Stichting Pink Ribbon
Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Zij heeft als doel het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun naasten te verbeteren. Voor meer informatie: www.pinkribbon.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]