Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2008 » Nieuwe trend: Sauna Boerderijen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

Nieuwe trend: Sauna's bij boerenbedrijven

In de sauna tussen de koeien!

Datum plaatsing: 18 juni 2008

Compleet omgebouwde boerderijen in combinatie met Sauna.

Een nieuwe trend?
Als het aan de initiatiefnemers ligt wel want zowel de Boerderij Spa van Puur Spa als de Boerderijlodges van Droste zijn van plan meerdere soortgelijke bedrijven te openen.

Boerderij Spa

Boerderij Spa zijn kleinschalige Spa’s op unieke plekken in eigentijds vormgegeven boerderijen.

Het landschap, de natuur, de buitenlucht, de lichaamsbehandelingen en de gastvrijheid zorgen voor onderdompeling in een wereld van rust en ontspanning.

Op 1 juli opent de eerste Boerderij Spa in Nutten haar deuren. Het bijzondere is dat bij deze Boerderij Spa tevens Boerderijlodges aanwezig zijn!

Boerderijlodges met Sauna

Boerderijlodges zijn bijzondere appartementen die zijn gecreëerd in oude schuren of stallen van boerderijen in Twente. Deze boerderijen zijn allemaal gelegen op unieke plekken in het kenmerkende Twentse coulisselandschap

De lodges zijn een initiatief van Harald Droste van Droste´s dineren en logeren uit Tubbergen. Het is een samenwerking tussen twee ondernemers waarbij de boer en de boerin het gastheerschap vervullen en Droste verantwoordelijk is voor het concept en de reserveringen.

De lodges zijn een combinatie van hip en traditioneel waarbij aan alles is gedacht. Zo heeft elke lodge in Beuningen een eigen sauna en whirpool.

De lodges springen in op een trend waarbij de gast ingetogen luxe wenst maar ook op zoek is naar authenticiteit en kiest voor kleinschaligheid in plaats van massatoerisme.

Op de site van Droste is te lezen dat momenteel op 3 plaatsen boerderijlodges zijn. In Beuningen welke deze maand opent waar iedere lodge een eigen sauna en wirlpool heeft, in Nutter waar ook een Boerderij Spa bij aanwezig is en in Hezingen waar momenteel nog geen sauna faciliteit bij is maar waar deze winter wel een traditionele finse sauna buiten in het bos wordt gebouwd.


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]