Home » Sauna Nieuws » Tussenstand finaleronde

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Finaleronde Nationale Wellness Verkiezing

Datum update: 16 januari 2014

De strijd is wederom losgebarsten en hij lijkt nog heviger dan ooit tevoren! Imiddels is de eerste tussenstand in de Finaleronde, waarin de provinciewinnaars strijden om de landelijke titel, bekend! In de Finaleronde tellen zowel het aantal stemmen als de gemiddelde waardering voor 50% mee.

Ter verduidelijking een rekenvoorbeeld:
Wellnesscenter A heeft 500 stemmen en daarmee de meeste stemmen. Die krijgt daarvoor dan 50 punten. Wellnesscenter B heeft 400 stemmen, dan krijgt die daarvoor 50 / 500 x 400 = 40 punten. Wellnesscenter A heeft ook de hoogste score met een gemiddelde van een 8,50 en krijgt daarvoor 50 punten. Wellnesscenter B heeft gemiddeld een 7,00 en krijgt daarvoor: 50 / 8,50 x 7,00 = 42,1 punten. In totaal komt Wellnesscenter B uit op 81,2 punten en Wellnesscenter A op 100 punten.

De tussenstand van 15 januari 2014:

Nationale Wellness Verkiezing

De winnende genomineerden van iedere provincie zijn doorgegaan naar de finaleronde die 6 januari van start is gegaan en nog duurt tot en met 31 januari 2014.

Op 10 februari 2014 vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats van de Nationale Wellness Verkiezing in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche. Hier wordt ook bekend welke genomineerden de landelijke winnaars zijn en wie de Awards voor Creativiteit hebben gewonnen.

Kaarten kunnen door iedereen worden bijgekocht voor € 39,50 (ex btw). Dit is inclusief consumpties vooraf en achteraf. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de vrije verkoop dus wees er snel bij. Op = Op, Weg = Weg.

Nog niet gestemd? Via de banner hieronder kun je rechtstreeks stemmen op jouw favoriet en draag je een steentje bij aan misschien wel die glansrijke eindfinish!

Stem op jouw favoriet!

Lees ook:
Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]