Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » Veluwse Bron viert haar tweede verjaardag!

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Veluwse Bron

De Veluwse Bron viert haar tweede verjaardag!

Datum plaatsing: 7 juli 2010

Emst - Het is alweer twee jaar geleden dat de Veluwse Bron haar deuren opende. Op zaterdag 10 juli aanstaande viert het wellnessresort haar tweede verjaardag. Om deze dag niet ongemerkt voorbij te laten gaan, trakteert het wellnessresort haar gasten op verschillende cadeautjes, van beautyproducten tot complete wellnessarrangementen.

De Veluwse Bron geniet als grootste wellnessresort van Nederland steeds meer landelijke bekendheid. Maar ook de kwaliteit van de dienstverlening wordt op prijs gesteld, zo blijkt uit de vele positieve recensies die op Internet hierover te vinden zijn op onder andere Saunagids.nl. Ook de prachtige ligging midden in de natuur wordt door veel bezoekers gewaardeerd.

Intussen schrijft het relatief jonge bedrijf nu al zwarte cijfers en is het team personeelsleden gegroeid tot 245 personen. Dit najaar vinden omvangrijke investeringen plaats om het voorzieningenniveau verder uit te breiden en om de bezoekers weer iets nieuws te bieden. Voor de gasten die voor het eerst de Veluwse Bron bezoeken hoeft dat eigenlijk niet; die hebben aan een volle dag nog tijd tekort om van alle faciliteiten te kunnen genieten.

Kijk voor meer informatie op: www.veluwsebron.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]