Home » Sauna Nieuws » Brand bij sauna in Berlijn

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Doden bij brand in sauna Berlijn

Meerdere mensen raakten gewond

Datum plaatsing: 7 februari 2017

Bij een brand in een sauna in Berlijn zijn zondagavond ten minste drie mensen om het leven gekomen, meldt de brandweer van de Duitse hoofdstad. Meerdere mensen raakten gewond. Volgens de Duitse krant Bild is de sauna populair in de Berlijnse homogemeenschap.

Zo'n 15 mensen werden ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Reddingsdiensten doorzochten de verschillende kleine ruimten van de sauna, waar op het moment dat de brand uitbrak zo'n dertig mensen aanwezig waren. Een gewonde is in het ziekenhuis opgenomen met vermoedelijk rookvergiftiging.

Sauna Steamworks bevindt zich onderin een appartementencomplex aan de Kurfürstenstrasse in het stadsdeel Schöneberg. Het vuur heeft zich niet verspreid naar bovengelegen verdiepingen, waar ook ouderen wonen. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. Volgens een woordvoerder van de brandweer bestaat de sauna uit verschillende kleine kamers en hebben de vijftig brandweerlui ter plaatse inmiddels alle ruimten doorzocht.

De vlammen sloegen niet over naar de tien verdiepingen boven de sauna en de bewoners in de rest van het gebouw bleven dan ook ongedeerd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, net als de exacte doodsoorzaak van de slachtoffers.

Bron: www.volkskrant.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]