Home » Sauna nieuws » Eerste huwelijk in de sauna

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Bruidspaar geeft elkaar het ja-woord in de sauna

Voorst, 27 juni 2014

Vandaag trouwen Marjolein Zijm (26) en Eric Werdmuller (30) uit Westervoort in de grootste sauna van wellnessresort Thermen Bussloo in Voorst (vlakbij Apeldoorn). Rond 14.30 uur geven zij, in aanwezigheid van vrienden en familie, elkaar het ja-woord.

Saunafans

Marjolein en Eric zijn echte saunafans. In het verleden was Eric zelf saunameester en regelmatig brengen zij als gast een bezoek aan Thermen Bussloo. Zo werd ook het idee geboren om in de sauna te gaan trouwen. ‘We wilden iets geks, iets opvallends en iets leuks’, zegt het stel.

Sauna Hesselerbrug gesloten Familie en vrienden reageerden in eerste instantie niet allemaal enthousiast. Sommigen zijn zelfs nog nooit in de sauna geweest. En toch wil niemand van de genodigden deze bijzondere ceremonie missen. De dames zullen vrijdag gehuld gaan in een witte handdoek, de heren in een zwarte. Na de ceremonie kunnen alle gasten zich weer aankleden en zal de taart worden aangesneden in Hotel Thermen Bussloo, waar ’s avonds het diner en het feest plaatsvindt.

Handtekening

Officieel trouwen op een bijzondere locatie als ‘in de sauna’ vraagt om een speciale vergunning. Om deze reden zet het stel a.s. donderdag al hun officiële handtekening voor hun huwelijk in de gemeente Arnhem. De ceremonie en het ja-woord zal in de sauna plaatsvinden bij Thermen Bussloo, in de gemeente Voorst. ‘Voor ons zit daar de waarde van ons trouwen, niet in het zetten van de handtekeningen’, zegt het aanstaand bruidspaar.

Bron: Thermen Bussloo


Lees ook:

Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]