Home » Sauna Nieuws » Mobiele sauna landt in Brussel

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Mobiele sauna landt in Brussel

Omgebouwde brandweerwagen

Datum plaatsing: 25 april 2017

Schrik volgende week niet als je een mobiele sauna tegenkomt in Brussel. Het is een initiatief van het Fins Cultureel Instituut, om 100 jaar onafhankelijkheid te vieren. De omgebouwde brandweerwagen staat vanaf maandag op verschillende plekken in de stad, en wie zich online inschrijft mag een half uurtje gaan zweten. Ook BRUZZ maakt een dag gebruik van de straatsauna voor een dag vol -letterlijk- hete interviews.

Het project Sweating for Europe is ontstaan uit het idee dat de sauna een plek is waar open en bloot kan gediscussieerd worden, zonder gêne. Daarvoor is een sauna-truck naar België gehaald, een kunstproject van Dida Zenda, die een brandweerwagen ombouwde tot een op hout gestookte, mobiele sauna, Firefit gedoopt. Maandag 24 en dinsdag 25 april staat Sweating or Europe op het Luxemburgplein, waar Europarlementariërs en burgers, in de schaduw van het Europese Parlement zich over brandend actuele Europese kwesties kunnen buigen.

Woensdag 26 april rijdt de saunatruck Firefit naar Bozar (Hortastraat, naast de hoofdingang). Ook bij Bozar zijn burgers welkom voor een open debatplatform. Elke avond is de openbare sauna het forum voor een cultureel programma met Finse folk en andere Europese muzikanten.

BRUZZ zweet mee

Donderdag 27 april gebruikt Bruzz de Firefit-sauna een hele dag, voor haar interviewproject ‘Zweet het eens uit’. Vanaf 10 mei worden de interviews gedurende vijf weken gepubliceerd in het nieuwe magazine Bruzz, onder de reeksnaam ‘Zweet het eens uit’. Een interviewreeks waarin taboes geen optie zijn.

Bron: www.bruzz.be


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]