Home » Sauna Nieuws » Nationale Saunadag op 8 oktober

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Nationale Saunadag in België

Datum plaatsing: 16 september 2013

Op dinsdag 8 oktober 2013 organiseert de beroepsvereniging Sauna Vereniging België, kortweg SVB, de vijfde Nationale Dag van de Sauna met als doel het saunagebeuren en de activiteiten van haar leden in de schijnwerpers te plaatsen.

Nationale Saunadag op 8 oktober Het wellnessgebeuren zit duidelijk in de lift, doch op saunabezoek rust er nog altijd enige drempelvrees. Door haar deuren open te zetten voor het grote publiek, wil SVB dit misverstand uit de wereld helpen. Het moderne saunabedrijf biedt de bezoeker een waaier aan mogelijkheden, zoals zwembaden, whirlpools, bubbelbaden, massages, gelaatsverzorgingen enz. Daarnaast is er bij de meeste bedrijven ook gelegenheid heerlijk te eten.

Steeds meer saunagasten zien het saunabezoek dan ook als een dagje vakantie of een avondje uit. Ontdek een nieuwe levenswijze en kom op dinsdag 8 oktober 2013. Die dag kan je een publieke sauna gratis bezoeken bij een minimumbesteding van 10 euro* of reserveer op die dag een afspraak in een privé-sauna van tenminste 2 uur en ontvang gratis uw 3e uur.

* Gratis toegang mits inschrijving in alle deelnemende sauna's bij een minimumbesteding van 10 euro per persoon aan eten en drank. Lees meer over de voorwaarden. Inschrijven kan vanaf woensdag 18 september 12u.


Lees ook:Nieuws over saunaGeschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]