Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Nieuw! Halu saunakussen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Het HaLu-Kussen, vanaf nu echt ontspannen in de sauna…

Een nieuwe vinding!

Datum plaatsing: 4 februari 2009


HaLu SaunaKussen Het HaLu kussen is een nieuwe vinding waarmee aan een saunagang een nieuwe dimensie wordt gegeven. Ons bedrijf heeft een houten saunakussen ontwikkeld dat bijna net zo comfortabel ligt als een normaal bed kussen. Hierdoor wordt een kwartier in de sauna liggen echt ontspannend. Het HaLu-kussen neemt de vorm van ieder hoofd automatisch aan.Het traditionele houten kussen heeft altijd maar een enkel drukpunt waardoor dit zeer oncomfortabel ligt. Ons kussen verdeelt de druk automatisch over diverse houten vlakken waardoor het veel lekkerder ligt. Het is gemaakt van Abachihout wat zeer goed warmte opneemt en zeer zacht aanvoelt. Daarnaast heeft dit hout de eigenschap dat het in tegenstelling tot vele andere houtsoorten niet splintert. Al met al, het comfort van een bedkussen en de hygiëne en warmte absorberendheid van hout.

Geschiedenis

Na jarenlang zich geërgerd te hebben aan de traditionele saunakussens heeft Hans Luijkx dit kussen ontwikkeld. Doordat het traditionele kussen maar een enkel steunpunt heeft als je je hoofd erop legt lig je net niet ontspannend en ben je altijd aan het zoeken naar een positie die lekker ligt. Veel ideeën zijn de revue gepasseerd, maar allemaal kwamen ze niet in aanmerking omdat ze niet aan een aantal voorwaarden voldeden. Het moest van hout zijn voor de warmte absorptie en de hygiëne. Het moest kunnen bewegen om de vorm van je hoofd aan te nemen. Het moest eenvoudig te maken zijn, etc… Uiteindelijk is dit het resultaat geworden. Na een aantal steeds verbeterde prototypes ziet U hier het eindresultaat.

Werking

HaLu SaunaKussen De werking berust op het verdelen van het gewicht van het hoofd over 4 steunpunten in plaats van over een enkel steunpunt. Deze 4 steunpunten zijn scharnierend gemaakt en staan hierdoor alle vier altijd volgens een optimale raaklijn ten opzichte van het hoofd. De diverse uitvoeringen zijn door diverse proefpersonen getest. Met behulp van deze testresultaten is de hoogte, grootte en daarmee de plaatsing van de diverse scharnier- en steunpunten optimaal gekozen. Hierdoor is een onvoorstelbaar comfortabel geheel ontstaan. Het eindresultaat heeft alle verwachtingen overtroffen.

Lancering

Het HaLu-kussen zal tijdens de New-Welness beurs van 14-15 maart gelanceerd worden. HaLu SaunaKussen Tijdens de beurs is het kussen voor iedereen te koop. Na de beurs zal het via de saunadetailhandel verkocht gaan worden. In- dien in een betreffende regio nog geen dealers aanwezig zijn kan het altijd via onze website besteld worden.

Kijk voor meer informatie op: www.saunakussen.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]