Home » Sauna Nieuws » Sauna Peize

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Nieuwe eigenaar wil investeren in sauna Peize

De nieuwe eigenaar weel veel gaan investeren in sauna Peize

Datum plaatsing: 19 januari 2017

De nieuwe eigenaar van de sauna in Peize gaat flink investeren in het bedrijf. Buiten komen een groot bruisbad en een nieuw terras en de vloer binnen wordt vernieuwd.

,,De sauna in Peize moet de kwaliteit gaan uitstralen van onze andere wellnesscentra,” zegt directeur Willem Künne van International Wellness Resorts (IWR), dat Beauty Sauna Peize van Paul de Haan kocht. IWR is ook eigenaar van vijf andere wellnesscentra waaronder Zwaluwhoeve bij Hierden en de Veluwse Bron in Emst.

Historie

Künne zegt dat grondig onderzoek is gedaan voor de overname van de sauna in Peize. ,,We kennen de historie van Peize natuurlijk ook.”Hij doelt daarmee op de branden afgelopen jaren in de sauna en op veiligheidsprocedures en rechtzaken die daar achterweg kwamen. ,,Technisch en juridisch hebben specialisten de zaak doorgelicht. Zij concludeerden dat Paul en Sylvia de Haan de zaken technisch nu goed voor elkaar hebben.” Juridisch loopt de nieuwe eigenaar geen risico, zegt Künne. Als er claims uit verleden komen, kan de familie De Haan daar volgens hem op aangesproken worden. Met de overname heeft IWR nu ook een vestiging in het Noorden. ,,We streven naar landelijke dekking en er zullen meer overnames volgen. We zitten nog niet in Amsterdam bijvoorbeeld.”

Look and feel

Beauty Sauna Peize past bij de look and feel van de andere bedrijven van IWR, zo verwoordt Kunne de jongste aankoop. Wel gaat IWR vernieuwen. Op de plaats van de in 2013 afgebrande bamboesauna komt een bruisbad en het terras voor de serre wordt vergroot. Daarnaast wordt de tegelvloer binnen vervangen. Ook krijgt het binnengedeelte een ander verfje en wordt het meubilair in het restaurant aangepast. ,,Dat krijgt een andere uitstraling. Wij zijn niet van de gordijnen.” Het aantal bezoekers zal de komende jaren omhoog moeten om de sauna rendabel te maken, aldus Künne . ,,Met enkele honderden per jaar. We gaan het systeem van online-boekingen verbeteren, want er wordt steeds meer digitaal geboekt.”

Bron: www.dvhn.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]