HomeSauna NieuwsIn ontwikkelingSix Senses Duiven

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

Six Senses in Duiven

Ondernemers helaas een van de vele slachtoffers van de MH17 ramp

Datum plaatsing: december 2008

Het startsein voor realisatie van het grootste Spa en Wellness Resort & Esthetisch Cosmetisch complex van Nederland wordt aanstaande 12 november gegeven d.m.v. het ondertekenen van een overeenkomst tussen de gemeente Duiven en de initiatiefnemers Rob van de Kraats en Barbara de Bruin. Het unieke complex wordt dan ook gebouwd op een prachtige A locatie vlak bij de A12 in Duiven. Het ontwerp wordt geleverd door Palazzo Architectuur, Stedenbouw en Bouwmanagement, architect Han van der Zee uit Duiven. Het Spa en Wellness Resort & Esthetisch Cosmedische complex heeft een omvang van totaal 10.200 m2. Het pand zal een zeer exclusieve uitstraling krijgen. Zowel van binnen als van buiten zal veel zorg besteedt worden aan het uiterlijk, zodat men echt het gevoel krijgt in een andere wereld te stappen. U zult straks kunnen genieten in een wereld 'waar stress een illusie is' Het Spa en Wellness Resort, straks onder de nieuwe naam `Six Senses` richt zich op de volgende activiteiten:

 • Spa en Wellness/Life Style,
  met een zeer exclusief saunalandschap 5.800 m2
 • Fitness en Medisch fitness 1.200 m2,
  topsport, advies onder begeleiding van Fysio en personal trainers,
 • Fitness voor kinderen met overgewicht,
 • Cosmetische afdeling 1.200 m2,
 • Massages uit verschillende culturen
 • Restaurant 750 m2,
  (gevarieerd, afwisselend, gezond, zeer smakelijk en dagvers)
 • Heerlijke relaxruimten waar u kunt bijkomen van de dag of even uitrust voor u verder op reis gaat
 • 4 zeer luxueuze grote kamers met overnachtingsmogelijkheden waar VIP behandelingen of vergadermogelijkheden
 • Plastische Chirurgie OK 700 m2
 • Orthodontist/mondhygienist

Straks allemaal mogelijk in Duiven:
luxer en completer kunnen we het voor u niet maken.

De initiatiefnemer is het bedrijf Perfect Body & Soul, nu nog gevestigd aan de Hunneschansallee 34 in de kern van Duiven. Perfect Body & Soul gaat sterk uitbreiden. Voor deze uitbreiding is op de huidige locatie geen ruimte beschikbaar. Op het nieuwe bedrijventerrein Graafstaete is daarentegen wel ruimte en is hiervoor een kavel gereserveerd. De gesprekken die hebben plaatsgevonden met de gemeente Duiven waren zeer positief te noemen. Uit de gesprekken is naar voren gekomen dat de uitbreiding en verplaatsing van PBS zoals zij die voor ogen hebben inpasbaar is en dat de gemeente Duiven de meest geschikte gemeente is het Spa & Wellness Resort Six Senses te vestigen. De reden hiervoor is enerzijds, dat de ondernemers nu in de gemeente Duiven wonen en werken en daar de wortels van het bedrijf liggen, maar met name ook omdat de gemeente Duiven een goede speerpuntlocatie kan bieden voor een dergelijk bedrijf. De directe omgeving van Duiven kent grote steden en vertegenwoordigt daarmee een groot klantenbereik. Daarnaast liggen zowel de Randstad als het Duitse achterland nabij en ook op die regio's mikt Six Senses. De locatie van Six Senses is in vele opzichten als een A locatie te beschouwen. Het totale verzorgingsgebied, primair, secundair en tertiair - omvat 2.200.000 mensen.

In het gigantische en unieke Spa & Wellness Resort & Esthetisch Cosmedisch complex "Six Senses", met een totale oppervlakte van 10.200 m2, kunnen straks iedere dag 1000 bezoekers kennis maken met het thermenlandschap en een ontdekkingsreis maken rond de wereld waarbij zij rituelen en gezondheids- gebruiken leren kennen uit verschillende werelddelen en culturen. Rituelen die stuk voor stuk een beleving zijn en een ware weldaad vormen voor lichaam en geest. Zo wordt er bijvoorbeeld een Balinese tuin aangelegd met waterpartijen, palmbomen en rotswanden. Liefhebbers van de warmte kunnen terecht in het Malediven gebied met onder andere een tempelsauna en grotsauna. Ook wordt er gekozen voor Balinese massages, een traditionele hamam en na de warmte kunt u heerlijk afkoelen onder het genot van een drankje in de luxe ijsbar van 40 m2, waar zelfs de glazen en stoelen, bar, loungebank en beelden van ijs zijn. De temperatuur is daarom dan ook gedaald tot onder het vriespunt. De ijsbar biedt lounge mogelijkheden en zal de led verlichting met vele kleuren zorgen voor de sfeer van deze tijd. Lapland komt voor u hier wel heel dichtbij.

De organisatie beschikt over de juiste mensen om het zogenoemde fingerspitzengefuhl op peil te houden. De plannen voor Six Senses onderstrepen dit nog eens extra. "We gaan uit van een strakke, maar goed onderbouwde planning waarbij wij er op rekenen dat medio/najaar 2010 de deuren open gaan." En dan zal Nederland niet zomaar een wellness-centrum rijker zijn. De initiatiefnemers blijven tot die tijd zelf ook op ontdekkingsreis, op zoek naar nieuwe werelddelen en ideeen voor Six Senses.

Bron: www.perfectbodyandsoul.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]