Home » Sauna Nieuws » In ontwikkeling » Wellness centrum Kempervennen Westerhoven

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

Wellness centrum Kempervennen Westerhoven

Het grootste wellness centrum van de regio

Datum plaatsing: 22 december 2008

WESTERHOVEN - Montana Snowcenter-eigenaar Theo van Lierop wil op de Kempervennen in Westerhoven het grootste wellnesscenter van de regio gaan bouwen.

Hij is van plan in het najaar van 2009 te starten met de bouw; het wellnesscenter is dan een jaar later klaar. Kosten voor de bouw liggen rond de zes miljoen euro.

Van Lierop verwacht jaarlijks honderdduizend bezoekers. Het wellnesscenter komt op een bosperceel links van de directe toegangsweg naar de Kempervennen. De grond wordt straks gepacht van CenterParcs. Van Lierop presenteert de eerste schetsen van het wellnesscenter over enkele weken aan de gemeente.

Hij verwacht de planologische procedures af te ronden in juli. Het plan past binnen het bestemmingsplan.

Op het bosperceel komt een gebouw van twee verdiepingen met onder meer sauna's, whirlpools, kruidenbaden en beauty- en massageruimtes. Ook worden een binnenzwembad van ongeveer honderdtwintig vierkante meter, dakterrassen, bars, loungeruimtes en een restaurant gebouwd. Verder komt er een buitenzwembad van circa honderdzestig vierkante meter.

Rondom het wellnesscenter worden diverse 'thematuinen' voor de bezoekers van het wellnesscenter aangelegd. Aan de overkant van de toegangsweg naar CenterParcs komt een parkeerterrein voor circa honderdvijftig auto's. Van Lierop wil in samenwerking met CenterParcs arrangementen aan CenterParcsbezoekers gaan aanbieden. De Bergeijkenaar is sinds elf jaar eigenaar van het direct naast Kempervennen gelegen Montana Snowcenter. Montana gaat vanaf april samenwerken met Rofra (sportieve arrangementen) uit Valkenswaard. Ten behoeve hiervan wordt direct naast de skihal een gezamenlijk kantoorgebouw gerealiseerd. De oplevering wordt in de loop van 2009 verwacht.

Bron: www.eindhovensdagblad.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]