Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » onthulling bouwbord Hotel Thermen Bussloo

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Derde generatie onthult bouwbord Hotel Thermen Bussloo!

Bouw Hotel Thermen Bussloo binnenkort van start

Datum plaatsing: 26 mei 2011

Thermen BusslooVandaag heeft de directie van Thermen Bussloo de definitieve uitspraak ontvangen betreffende Hotel Thermen Bussloo. Met veel genoegen kunnen we u meedelen dat de bouw van Hotel Thermen Bussloo vanaf vandaag van start zal gaan. Volgend jaar zomer hopen we u te mogen ontvangen in ons luxe en duurzame wellnesshotel.

Familiebedrijf
Na een korte speech van Hans Dolman, bijgestaan door zijn vrouw Ineke, waarin hij stilstond bij het feit dat ook de tweede generatie werkzaam en zeer betrokken is bij Thermen Bussloo, werd het bouwbord door de derde generatie onthuld. De vier kleinkinderen van Hans en Ineke Dolman, wisten met hulp van Hans en zoon Fabian het grijze doek voor het bouwbord weg te trekken.
Om deze onthulling en de kick-off te vieren, werd een magnumfles champagne ontkurkt en was er een borrel met een hapje en een drankje.

Wellnessresort
Thermen Bussloo is als wellnessresort erg populair in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken dat een dagje wellness quality time is. In deze drukke en gehaaste maatschappij is ontspannen erg belangrijk geworden.

Bij Thermen Bussloo is een keur aan mogelijkheden. Ontspannen in de prachtige tuin, met uitzicht over het meer van Bussloo, onder het genot van een hapje en drankje. De faciliteiten zijn afwisselend, zoals de grote Kelo Aufguss-sauna, de Vier Elementensauna en het Hamambad met aquasound en pulserende waterstralen. Kortom, teveel faciliteiten om in één dag te bezoeken.
Ook beschikt Thermen Bussloo over een uitgebreide beauty-afdeling, waar diverse (unieke) behandelingen worden gegeven, zoals, gezichtsbehandelingen, diverse massages, waaronder de Oosterse klankmassage, hamambehandelingen en manicures.

Hotel
Omdat een dagje wellness zo ontspannend werkt, zijn er veel gasten die het liefst nog niet naar huis willen gaan. Het nieuwe hotel zal dan ook in de smaak vallen. Door de bouw van het hotel kunnen ook meerdaagse arrangementen worden aangeboden. Het is allemaal bedoeld om onze accu op te laden.
Behalve een bezoek aan Thermen Bussloo, zijn ook prachtige wandel- en fietsroutes beschikbaar.

In het hotel worden tevens zes vergaderzalen of boardrooms voor de zakelijke markt gebouwd. Natuurlijk ontbreekt een professionele fitnessruimte ook niet in het nieuwe Wellnesshotel.

In het restaurant zullen regelmatig dinershows en show-cooking worden georganiseerd. De keuken zal biologische en streekproducten op de menukaart zetten. Ook gasten, die alleen maar lekker willen eten, kunnen ons restaurant bezoeken.

Duurzaam bouwen
Hans en Ineke zijn erg trots op het feit dat Hotel Thermen Bussloo duurzaam zal worden gebouwd. Warmte-krachtkoppeling, duurzame bouwmaterialen en FSC-hout zijn natuurlijk vanzelfsprekend. “Het is ons streven om het meest duurzame hotel en wellnessresort van Nederland te worden.” De financiering van het hotel is een samenwerking van Deutsche Bank en Triodos Bank. Triodos Bank wil enkel financieren als er sprake is van een duurzame nieuwbouw en dito bedrijfsvoering.


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
car[email protected]