Home » Sauna nieuws » Unieke VIP verwendag voor eenzame ouderen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Unieke VIP verwendag voor eenzame ouderen

28 maart bij Veluwse Bron in Emst

Datum plaatsing: 12 maart 2018

Een manicure, pedicure of massage. Op woensdag 28 maart 2018 kunnen eenzame ouderen zich eens goed in de watten laten leggen. Die dag is de Veluwse Bron (onderdeel van International Wellness Resorts) exclusief geopend voor het Nationaal Ouderenfonds en worden ruim 250 ouderen verwend tijdens een dagje wellness. Met als klap op de vuurpijl een optreden van Willeke Alberti.

Het is voor de tweede keer dat IWR dit organiseert. Willem Künne, directeur van IWR: ““Het is geweldig dat wij als bedrijf iets kunnen betekenen voor deze ouderen. Wij hopen een mooie dag te organiseren waar de ouderen nog lang van kunnen nagenieten. En dat allemaal dankzij onze medewerkers die zich op deze dag vrijwillig inzetten én de vele donaties die door onze gasten zijn gedaan. Daarnaast hebben ook onze leveranciers bijgedragen om van deze dag een echt VIP-dag te maken.”

Het Nationaal Ouderenfonds is blij dat IWR ook dit jaar weer de verwendag organiseert. “Nederland telt 1 miljoen eenzame ouderen,” vertelt Marcel Harms van het Ouderenfonds. “Sommigen van hen komen nauwelijks buiten. Een dagje uit is voor velen van hen dan ook echt uniek.”

Het Nationaal Ouderenfonds

Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de OuderenOmbudsman (0800-1325), kerstdiners en stranduitjes. Alles is hierbij gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

International Wellness Resorts

Met negen grote wellnessresorts is IWR marktleider in Nederland als het gaat om wellness. Het bedrijf heeft een marktaandeel van ruim 40 procent in Nederland. Op jaarbasis ontvangt de IWR groep – Veluwse Bron, Elysium, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaWell, SpaWeesp, SpaSense en Hezemeer (België) - meer dan 1,5 miljoen gasten.


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]