Home » Sauna Nieuws » Sauna Devarana in Den Bosch

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Sauna Devarana in Den Bosch

Datum plaatsing: 12 augustus 2013

Ruim 2½ jaar heeft de verbouwing van Devarana (voorheen sauna Deshima) geduurd waarna ze in januari 2009 ‘opnieuw’ haar deuren opende. Want met een nieuwe naam, een nieuwe eigenaar en een volledig nieuwe indeling kunnen we over deze sauna in Den Bosch wel degelijk van een totale metamorfose spreken.

Sauna in Den Bosch

Devarana op een rijtje:

Prijs: € 17,00 voor de eerste 2 uur. (€ 18,50 vrijdag t/m zondag)
Korting Sauna Devarana: Geen deelname aan kortingsacties
Oppervlak: 5.000 m2
Reserveren via: Website (telefonisch niet mogelijk)
Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 11:00 uur tot 23:00 uur
Vrijdag van 11:00 uur tot 23:30 uur
Zaterdag van 11:00 uur tot 23:30 uur
Zondag van 11:00 uur tot 23:00 uur

Luxe sauna in Brabant

Met hier en daar een klacht over de service en de achterblijvende keuken, is het overgrote deel van de beoordelingen op SaunaGids voor deze sauna in Den Bosch razend enthousiast. ‘Sprookjesachtige taferelen’, ‘Bijzondere aandacht voor detail’, ‘De beste sauna die ik ooit heb gezien’ zijn kreten die we terug lezen in de Click & Vote rubriek van SaunaGids.

Maar wat mag je nou allemaal verwachten van deze sauna in Den Bosch? Nou om te beginnen telt Devarana maar liefst 7 rustruimtes en 5 bar cq. restaurants. Dus al zou je bij wijze van niet van sauna’s houden (wat bijna niet voor te stellen is), zou je toch de gehele dag aan je trekken komen. Maar aangezien wij uiteraard wel van sauna’s houden, bieden de 13 sauna’s, 4 baden en legio aan faciliteiten meer dan voldoende vermaak gedurende een saunadag. De uitgestrekte tuin herbergt zowel een koi- als een forelvijver, een zoutsteen-grotsauna en The Reef Lounge & Dine.

Luxe sauna in Brabant

Sauna Devarana houdt er een duidelijke visie op na; zij nemen structureel geen deel aan acties (via bijvoorbeeld Optimel of Etos), zij organiseren bewust geen badkleding- of damesdagen en daarnaast is het bij deze Bossche sauna niet mogelijk saunabonnen, cheques of wat voor vouchers dan ook in te leveren. Ook hebben zij ervoor gekozen niet telefonisch bereikbaar te zijn. Een gedurfde aanpak weliswaar, maar deze koers maakt wel dat de sauna over het algemeen gevuld is met saunaliefhebbers pur sang die bereid zijn de volle mep te betalen voor kwaliteit.

In het verleden is de keuken van Devarana nogal eens in opspraak geweest en dan in het bijzonder de beperkte keuze en de prijs/kwaliteitverhouding. Met de komst van The Reef Lounge & Dine lijkt dit verliespunt te zijn verdwenen.

Luxe sauna in Brabant

Aangezien het uiteindelijk allemaal draait om de saunabezoeker, jij dus, zijn wij uitermate benieuwd wat jouw ervaring met Devarana is en wat jij vind van de aanpak van deze populaire sauna in Den Bosch.

Sauna Devarana

Sauna Devarana in Den Bosch De Eendenkooi 9
5223 KG ‘s Hertogenbosch
www.saunadevarana.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Lees ook:Nieuws over saunaGeschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]