Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Sauna Hotstones wint duurzaamheidsprijs

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Sauna Hotstones wint duurzaamheidsprijs

Op 21 april werd aan Sauna Hotstones de duurzaamheidsprijs toegekend!

Datum plaatsing: 22 april 2009

Afgelopen dinsdag 21 april 2009 werd aan Sauna Hotstones in Vrouwenparochie de Duurzaamheidsprijs Provincie Friesland 2009 toegekend.

Uit de in totaal 61 gegadigden waren vier bedrijven genomineerd voor de prijs. Tijdens een rechtstreekse televisie-uitzending van Omrop Fryslân vanuit de Blokhuispoort in Leeuwarden werd Sauna Hotstones als prijswinnaar bekend gemaakt.

Duurzaam ondernemen betekent voor Sauna Hotstones in het kort: zorgen voor een gezonde financiële situatie, een rechtvaardig sociaal beleid en zorg voor het milieu (de drie p’s: profit, people en planet). Het één niet ten koste van het ander!

Zo is in 2008 alle apparatuur vernieuwd, waaronder zwembadfilters, pompen en verwarmingselementen. Hierdoor is het energieverbruik gehalveerd. Daarnaast wordt binnenkort het ecologische buitenbad geopend: een bad gefilterd door speciale planten en zonder toevoegingen van zwembadchemicalien.

Duurzaamheid vertaalt Sauna Hotstones ook in de keuze van de ingrediënten die in het restaurant gebruikt worden. Denk aan biologisch scharrelvlees en biologisch geteelde groenten afkomstig van lokale MKB ondernemers. Het winnen van de Duurzaamheidsprijs is voor ons bedrijf een belangrijke erkenning en een stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan!

Burgemeester Het Bildt opent Buitenbad Sauna Hotstones

Op vrijdag 24 april 2009 om 14.00 uur opent burgemeester A. van der Werff van de gemeente Het Bildt het nieuwe natuurbad van Sauna Hotstones in Vrouwenparochie.

Het ecologische natuurbad is de nieuwste aanwinst van Sauna Hotstones. Het bad is gevuld met regenwater en wordt gereinigd door een helofytenfilter: daarbij wordt het water geleid door een bed van stenen en riet. Het is het eerste ecologische saunanatuurbad in Friesland.

Het natuurbad is een logische ontwikkeling in de richting van een duurzaam sauna- en wellnessbedrijf. Voor de gasten een nieuwe en welkome afkoel- en ontspannings-mogelijkheid na het bezoek aan één van de vijf sauna’s.

Gasten overigens, die niet alleen uit de wijde omgeving van Vrouwenparochie komen. Sauna Hotstones mag inmiddels gasten verwelkomen uit heel Nederland. Kortgeleden bezochten de eerste gasten uit noord-Duitsland het bedrijf. De combinatie van drie eigenschappen draagt daaraan ongetwijfeld bij: de gastvrijheid van het personeel, de bijzondere sauna’s en de zoutwaterbaden en het bedrijfsbeleid dat is gericht op duurzaamheid in alle facetten van de bedrijfsvoering.

De officiële opening zal bestaan uit het door de burgemeester onthullen van de naam van het nieuwe buitenbad.

Ik nodig u van harte uit deze opening bij te wonen en een kijkje te nemen in ons bedrijf: Vrijdag 24 april aanstaande, 14.00 uur, Waling Dijkstrastraat 51 in Vrouwenparochie.

Norma de Jong
Tel. 06-16143289

www.saunahotstones.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]