Home » Sauna Nieuws » Slipper actie

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Unieke actie!

Datum plaatsing: 11 juli 2014

Vannacht heeft er een unieke actie plaatsgevonden in regio Epe, Emst, Vaassen en Oene.De Veluwse Bron is op pad geweest om +/- 1500 slippers te verspreiden; ze zijn opgehangen, drijven in een fontein, hangen aan diverse winkeldeuren of zijn te vinden op het industrieterrein. Het betreft een ludieke actie om onze lokale gasten een heerlijk extraatje te geven. Het extraatje? Een gratis dagentree én kans maken op een compleet wellnessarrangement!

Unieke actie Veluwse Bron

Hoe het werkt?

Maak een selfie op de vindplaats van jou en de slippers, deel het op Facebook en Twitter en gebruik daarbij #slippertje. Met de selfie maakt men kans op een heerlijk en compleet verwenarrangement bij de Veluwse Bron. Maar naast kans maken op, kan elke vinder een gratis Dagje Wellness beleven in Emst, door de slippers vóór 14 juli 2014 te tonen bij de receptie ontvangt elke vinder namelijk een gratis entreevoucher voor een hele dag ontspanning bij de Veluwse Bron! Uiteraard wel 1 per persoon, want we willen graag zoveel mogelijk mensen laten genieten en (misschien zelfs wel voor de eerste keer) kennis laten maken met de Veluwse Bron!

Een dagje Veluwse Bron voelt als een dagje vakantie!

De vakantieperiode gaat langzaam al beginnen en wat is er heerlijker dan de vakantie te starten met een Dagje Wellness? Velen kennen het wellnessresort, maar zijn nog nooit geweest om diverse redenen. Wij gunnen iedereen een dagje ontspannen en willen ook lokaal de mensen weer eens kennis laten maken met de Veluwse Bron. Het voelt als een dagje vakantie, ontspanning op unieke wijze midden in de prachtige Veluwse natuur.

Check deFacebookpagina om op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen rondom deze actie.

Lees ook:
Nieuws over sauna
Geplaatst door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]