Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Thermae Lounge Avonden bij Thermae 2OOO

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Het nieuwe uitgaan bij Thermae 2OOO

Thermae Lounge Avonden bij Thermae 2OOO

Datum plaatsing: 10 juli 2009

Het nieuwe uitgaan
Thermae is trendsetter op het gebied van beleving, zoals ‘het vernieuwde uitgaan’. Vanaf 24 april organiseert Thermae 2OOO maandelijks de Thermae Lounge avonden. Een avond heerlijk ontspannen met partner of vrienden. Op de achtergrond relaxte tonen van een Lounge DJ, heerlijke fingerfood hapjes in Bar Delight, terwijl de professionele barkeeper de gasten voorziet van een luxueuze cocktail. Waar Thermae 2OOO normaliter om 23.00 uur zijn deuren sluit, duurt deze avond tot 1.00 uur ’s nachts.

Geniet nu van onze Thermae Lounge Avond. Het vernieuwde uitgaan bij Thermae 2OOO! Naast hapjes en drankjes in onze trendy Bar Delight, draait onze DJ ontspannende Lounge-muziek. De sfeervolle entourage maakt de avond helemaal af. Graag willen wij u dan ook kennis laten maken met ons nieuwe concept! Thermae 2OOO organiseert vanaf heden iedere laatste vrijdag van de maand de Thermae Lounge avonden voor iedereen die zin heeft in een avondje uit met partner of vrienden, maar een keer iets anders wil dan de bioscoop, het café of de discotheek. Deze Thermae Lounge avonden beginnen om 20.00 uur en zullen duren tot 01.00 uur in plaats van de normale sluitingstijd van 23.00 uur. Deze terugkerende avonden (iedere laatste vrijdag van de maand) zullen worden ondersteund door een Lounge DJ, die de gehele avond aanwezig zal zijn. Tevens zijn er fingerfood hapjes aanwezig.

De Thermae Lounge avond is ter aanvulling op de dagentree, dus u betaalt het reguliere entreetarief. De feestelijkheden vinden allemaal plaats rondom het badgedeelte en de badfaciliteiten zijn hierbij dus twee uur langer geopend. De sauna's sluiten op de reguliere tijd van 23.00 uur. De hapjes en drankjes die u deze avond nuttigt, worden gewoon op de coin geboekt die u bij zich draagt.

U hoeft voor deze speciale avonden niet te reserveren.

Kijk voor meer informatie op: www.thermae.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]