Home » Sauna Nieuws » Nieuws: Mysterieuze verdwijning strandgasten Scheveningen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Thermen Holiday

Mysterieuze verdwijning strandgasten Scheveningen

Datum plaatsing: 25 juli 2012

Een foldertje in de bus, een banner op een website met als uitschieter soms een aantrekkelijke kortingsactie. Op die manier probeerden sauna & thermen voorheen hun relaxruimtes te vullen. Tegenwoordig hanteert men zwaarder geschut, zoals de actie van Thermen Holiday vanochtend.

Mysterieuze verdwijning strandgasten Scheveningen Bij aankomst op 't strand van Scheveningen keken tientallen bezoekers vreemd op toen een groot deel van het strand al bezet bleek te zijn. Het strand was bezaaid met blauw gekleurde handdoeken. De bijbehorende strandgasten waren echter nergens te vinden. De handdoeken zorgden voor veel nieuwsgierigheid bij de net gearriveerde strandgasten die niet hadden verwacht op de vroege ochtend een vol strand aan te treffen. Eenmaal dichterbij, kon men de volgende tekst van de handdoeken aflezen: 'Het is mij te druk, ik ben naar Thermen Holiday.’

Met deze guerrilla stunt probeert Thermen Holiday bewustzijn te creëren voor de positieve effecten van een saunabezoek in de huidige maatschappij van stress, verwachtingen en vermoeidheid. "Tegenwoordig zijn mensen steeds vaker op zoek naar ontspanning. Er wordt veel van ons verwacht en we hebben het gevoel altijd te moeten presteren", aldus commercieel directeur Sherita Narain. Narain geeft tevens aan dat het woord sauna doorgaans winterse belevingen oproept. Thermen Holiday wil op deze manier juist laten zien dat een saunabezoek in de zomer óók goed vertoeven is en daarbovenop een ontsnapping aan de drukte van alledag is. 'Een bezoek aan de sauna of een wellness resort is de laatste jaren voor veel mensen geen luxegoed meer, maar pure noodzaak geworden. Simpelweg even bijtanken en even tijd voor jezelf inplannen", aldus Sherita Narain.

Gaan in jouw beleving de woorden sauna en zomer ook niet samen? Lees hier de 8 redenen om juist 's zomers de sauna in te duiken!

Thermen Holiday Schiedam

Logo Thermen Holiday Schiedam Prinses Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam
T: 0900 8300 (€ 0,45 p/min)
www.thermenholiday.nl

Thermen Holiday Zuidwolde

Logo Thermen Holiday Zuidwolde Ommerweg 47
7921 TB Zuidwolde
T: 0900 8300 (€ 0,45 p/min)
www.thermenholiday.nl


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]