Home » Sauna Nieuws » Wellnesscentrum Binnenmaas heropent

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Wellnesscentrum Binnenmaas

Heropening in september

Datum plaatsing: 14 juni 2016

De soap rond Thermen Binnen den Maas in 's-Gravendeel heeft weer een nieuwe wending gekregen. Eigenaar Patrick Naaktgeboren heeft, ondanks de verloren juridische strijd met de gemeente Binnenmaas, besloten het wellnesscentrum op zondag 18 september te heropenen. `We hebben een oplossing gevonden, waarmee we kunnen draaien.´

Naaktgeboren zegt nog niet in de details te kunnen treden, maar laat wel weten dat het om een tijdelijke oplossing gaat. Ondertussen heeft hij de naam van het wellnesscentrum veranderd in Thermen Binnenmaas. `Gasten kunnen na de heropening gewoon een broodje eten en wat drinken, maar het wordt niet zo uitgebreid als dat het was. Deze optie is besproken met de advocaat en hij heeft aangegeven dat deze constructie zou moeten kunnen.`

De gemeente Binnenmaas wees in het verleden alle verzoeken voor een horecavergunning af vanwege negatieve adviezen van integriteitsbureau Bibob, die waarschuwt dat een horecavergunning mede zal kunnen worden gebruikt voor criminele activiteiten. Grondeigenaar Freek Naaktgeboren, de vader van Patrick, is in het verleden veroordeeld voor witwassen en ligt nog in de clinch met de Belastingdienst, die hem verdenkt van belastingontduiking. De gemeente liet het restaurant van de Thermen in februari vorig jaar onder dwang sluiten.

Door het ontbreken van horeca daalde de klandizie van het wellnesscentrum, dat om die reden een jaar geleden de deuren sloot.

De gemeente Binnenmaas laat weten geen vergunningen te hebben afgegeven aan de Thermen en ook niets van de heropening te weten.

Bron: ad.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]