Home » Tip: Thermae Grimbergen & Thermae Boetfort

Tip: Thermae Grimbergen & Thermae Boetfort

Thermae biedt je een uniek verwenmoment

Welkom bij Thermae, een gevestigde waarde op de wellnessmarkt. Thermae Grimbergen is het eerste succes van Thermae. Dit kuuroord opende meer dan 15 jaar geleden zijn deuren en was vrijwel meteen de place to be op wellnessvlak in België. Een tweetal jaar geleden opende het paradepaardje van de stal: Thermae Boetfort, een 400 jaar oud kasteel dat prachtig werd gerenoveerd. Tegelijkertijd opende ook Sauna Lagoon met twee privésauna’s.

Onthaasten met een grote O

Romantische sauna bij Thermae Grimbergen Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Thermae Grimbergen alles in huis om je helemaal te laten wegdromen en even uit de drukte van het dagelijkse leven te stappen. Het kuuroord bevindt zich in een monumentaal herenhuis waarbij elk hoekje en elk kantje werd benut. Hier een jacuzzi, daar een stoombad, je vindt er écht alles. Op verschillende plaatsen in het kuuroord bevindt zich een behandelruimte, je kan bij Thermae Grimbergen dan ook terecht voor een heel divers aanbod. Wil je graag een massage? Ga dan voor een stevige rug-, schouder- en nekmassage of kies iets speciaal en neem een Lava Shell Massage. Dankzij Sirène, het huismerk van Thermae, zijn alle gelaatsverzorgingen van topniveau. Bovendien beschikt Thermae Grimbergen over een uitgebreide Beauty Clinic waar je behandeld wordt met professionele apparaten.

Kom tot rust in een 400 jaar oud kasteel

Gedurende vijf jaar werd kasteel Boetfort gerenoveerd om in 2010 als Thermae Boetfort zijn deuren te openen. Het kuuroord beschikt, net als Thermae Grimbergen, over een badpak- en een naaktgedeelte en kan zo écht iedereen een dagje wellnessplezier bieden. De historiek van het kasteel zweeft hier overal rond, zo vind je een kleurenbad in de voormalige wijnkelder en een sauna in de vroegere ijskast van het kasteel. Op de bovenste verdiepingen van het kasteel bevindt zich het schoonheidsinstituut waar gediplomeerde schoonheidsspecialistes en masseurs je met plezier onder handen nemen.

Thermae Boetfort in Melsbroek
Met maar liefst acht sauna’s, twee zwembaden, vier jacuzzi’s, een kleurenbad, een kruidenbad, verschillende relaxatieruimtes en zo meer kan Thermae Boetfort elke dag een heel leger klanten ontvangen, zonder dat het té druk wordt.

Genieten in alle privacy

Ook wie liever in select gezelschap van wellness geniet, komt bij Thermae aan zijn trekken. In de kelders van Thermae Boetfort bevinden zich twee aparte privésauna’s. Een unieke locatie voor een uniek verwenmoment. De twee units kregen een geheel eigen stijl: Sauna Lagoon werd in een exotisch kleedje gestoken terwijl Sauna Zen een strakkere look werd aangemeten.

In beide units vind je een sauna en een stoombad én kan je genieten van de weldaad van infraroodtherapie. In Sauna Lagoon staat ook nog een jacuzzi, in Sauna Zen is er een zwembad met jetstream, ligplaatsen en bubbelzone. In Sauna Zen plaatste men bovendien een massagetafel, dus in deze unit kan je tijdens je saunasessie een massage laten doen.

Prive sauna bij thermae
Ontdek hier de speciale privésauna-arrangementen.

Restaurant en hotel maken de wellnesservaring compleet

Zowel Thermae Boetfort als Thermae Grimbergen beschikken over een hotel met verschillende kamers én een restaurant met tongstrelende gerechtjes. Je kan er terecht voor een kleine snack of een volledig menu. Regelmatig wisselen de suggesties en in Thermae Boetfort wordt er elke dag (uitgezonderd weekends en feestdagen) een andere dagschotel geserveerd. Beide hotels beschikken over kamers van verschillende niveau’s. Wie al jaren droomt van een exclusief weekend, is bij Thermae dan ook aan het juiste adres.

Boek eens een dag- of een meerdaags arrangement

Bekijk online zeker eens de verschillende arrangementen, er zijn er in alle maten en gewichten, van kleine dagarrangementen tot uiterst volledige meerdaagse arrangementen. Voor ieders goesting en elk budget werd een arrangement bedacht.Elk seizoen worden er nieuwe promoties gelanceerd, met of zonder overnachting inbegrepen, en elke maand staat er een andere verzorging in de kijker aan een voordelig prijsje. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Voor alles is er bovendien een cadeaubon verkrijgbaar, die je makkelijk, snel én veilig kan bestellen in de webshop van Thermae. Vergeet bij het krijgen van een cadeaubon niet je reservatie te maken!

Thermae innoveert

Bij Thermae is men constant bezig met vernieuwen, op álle vlakken. Zo werd dit jaar in Thermae Grimbergen het zwembad vernieuwd en plaatste men in Thermae Boetfort een heuse tippi in de tuin en een Lakonium met medische infraroodtherapie in de bijgebouwen. In Thermae Boetfort is men ondertussen ook gestart met de bouw van een nieuw hotel, het belooft een unieke ervaring in de wellnesswereld te worden.

Maar ook buiten de thermen wil Thermae innoveren, zo is het één van de meest succesvolle kuuroorden op Facebook, zetten ze hun eerste pasjes op Twitter, lanceerden ze een hippe website en zijn ze nu bezig aan de tweede jaargang van hun Thermae Magazine.

Unieke sauna in België Ook werden er in het najaar bij Thermae Boetfort nieuwe arrangementen gelanceerd en zijn ze constant op zoek naar nieuwe, unieke behandelingen. Zo kan je er terecht voor een Lava Shell Massage (een massage met gepolijste schelpen waarin een verwarmde lava-vulling zit), een Bamboe Massage (een deugddoende massage met bamboestokken) of een massage met zoutstempels (een zalige massage met verwarmde stempels waarin Dode Zeezout zit). Maar ook op beautyvlak zitten ze niet stil: hun huismerk Sirène kreeg onlangs een nieuwe look en ook deze verzorgingsproducten zijn zowat de beste die je op de markt kan vinden. En, heel belangrijk, ze zijn uiterst lief voor je portemonnee!

Een uitstekende ligging

Zowel Thermae Grimbergen als Thermae Boetfort zijn vlot bereikbaar dankzij hun ligging vlakbij de autostrade en de Belgische hoofdstad. Een dagje in de sauna combineert zich dan ook makkelijk met een dagje Brussel waar je kan shoppen of cultuur opsnuiven. En logeren doe je dan uiteraard in één van de Thermae Hotels!

Thermae Grimbergen

Thermae Grimbergen; onderdeel van Thermae.com Wolvertemsesteenweg 74
1850 Grimbergen
België
T: +32 (0) 2 270 81 96
www.thermae-grimbergen.be

Thermae Boetfort

Thermae Boetfort; onderdeel van Thermae.com Sellaerstraat 42
1820 Melsbroek
België
T: +32 (0)2 759 81 96
www.thermae-boetfort.be


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]