<
Home » Thermen Bussloo opent nieuw saunaplein

Sauna weetjes

Wist je dat?

  • Een warm voetenbad voor de sauna het zweten stimuleert
  • Je niet direct na een loyly onder de koude douche moet stappen
  • De sauna een goede behandeling is tegen een droge huid
  • Herhaalde koudwatertoepas- singen het hart- en vaatsysteem trainen

Thermen Bussloo opent nieuw saunaplein

Op donderdag 12 september heeft Thermen Bussloo in het bijzijn van vaste gasten en genodigden een nieuw saunaplein geopend. Het nieuwe saunaplein beschikt over twee unieke sauna’s, luxe voetenbaden en een cool-off zone bijzondere buitendouches.

Nieuwe faciliteiten

Een van de nieuwe pronkstukken is een Valo-bad sauna, waarin de werking van licht centraal staat. Gasten genieten onder een prachtige sterrenhemel (met meer dan 400 lichtjes) van de steeds wisselende kleuren. De verschillende kleuren hebben elk een eigen ontspannende werking op lichaam en geest.

Thermen BusslooDe tweede nieuwe cabine is een prachtige Azië sauna. In deze sauna kunnen gasten ontspannen en op zoek gaan naar innerlijke rust onder het toeziend oog van een grote boeddha. In de muur zijn Chinese tekens verwerkt, die staan voor kalmte, liefde, wijsheid, welvaart, moed, vrede en een lang leven.

Ambities

2013 is een succesvol bouwjaar voor Thermen Bussloo. Eerder dit jaar werd een nieuwe Kelo Aufguss sauna opgeleverd, in juni heropende Hotel Thermen Bussloo en later die maand werd ook een infraroodsauna met ligbanken ingewijd.

Thermen Bussloo beschikt op dit moment over veertien sauna’s, diverse baden en rustruimten en drie horecagelegenheden, maar verdere uitbreidingen worden niet uitgesloten. “Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf en staan zelfs in tijden van crisis open voor nieuwe, innovatieve ideeën. Op dit moment vinden er even geen bouwwerkzaamheden plaats, maar wij sluiten verdere groei nooit uit”, alsdus trotse directeur Hans Dolman.

Lees ook:
Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]