Home » Wellness Sittard opent op 9 december

Sauna weetjes

Wist je dat?

  • Een warm voetenbad voor de sauna het zweten stimuleert
  • Je niet direct na een loyly onder de koude douche moet stappen
  • De sauna een goede behandeling is tegen een droge huid
  • Herhaalde koudwatertoepas- singen het hart- en vaatsysteem trainen

Spotlight

Opening Wellness Sittard

Wil jij met korting deze piepjonge telg van de Fitland Familie ontdekken? Kijk snel op deze pagina!

De Fitland-groep, met het hoofdkantoor in Mill, vestigt haar wellnessresorts graag op unieke en speciale locaties. Onlangs nog werd op een unieke locatie in Leiden een wellness- en beautyresort geopend, ondertussen wordt er ook hard gewerkt in Sittard, wat na Wellness Helmond het zesde wellnessresort van de Fitland groep wordt. Net als op andere locaties van Fitland betreft het hier overigens niet alleen Wellness, maar ook worden er uitgebreide hotel, restaurant en sportfaciliteiten aangeboden. Gebruikelijk bij de Wellnessresorts van Fitland is dat deze, voordat deze officieel open gaan, uitgebreid getest worden. Belangstellenden die hier aan deel willen nemen kunnen zich daarvoor aanmelden.

Fitland opent sauna in Sittard

Testdagen

Het Wellness- en Beautyresort van Fitland in Sittard is vanaf 9 december officieel open. De testdagen worden gehouden op 30 november en 1 december. Tijdens deze testdagen zijn alle faciliteiten operationeel en krijgen de eerste gebruikers de kans om eventuele op- en aanmerkingen door te geven. Deze worden dan nog verwerkt voor de vestigingen officieel open zullen gaan.

Sauna Sittard

Faciliteiten

De Wellnessresorts van de Fitland-groep zijn voorzien van alle faciliteiten die horen bij een dagje of dagdeel heerlijk relaxen. Zo is er naast een diversiteit aan sauna’s ook een stoomcabine, binnen en buitenzwembad, whirlpool, kruidenbad, afkoelzones, dompelbad en voetenbad. Ook zijn er diverse belevingsprogramma’s zoals dagelijkse opgietingen, hammam- en rasulbehandelingen en er is een heuse cocoon rustruimte. Natuurlijk ontbreekt ook het wellnessrestaurant niet en is er een buitenterras. In de Beautyafdeling, Sanavisie Beauty, kan men terecht voor onder andere gezichtsbehandelingen en massages.

Aanmelden

Belangstellenden voor de testdagen kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de website www.wellnesssittard.nl. Daar is ook meer te lezen over de testdagen en de wijze van aanmelden. Tevens blijft men zo op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen, aanbiedingen en speciale arrangementen.

Nieuwe sauna opent in Sittard

Wellness Sittard - Fitland Thermen & Beauty

Logo Wellness Sittard Milaanstraat 125
6135 LH Sittard
T: +31 (0)468 700 099
[email protected]


Lees ook:
Nieuws over sauna
Geschreven door , blogger voor
SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale
temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]