Ontspannen en opladen in een luxe floatkamer?

Floaten laat spieren ontspannen, het ontstresst door de afwezigheid van prikkels en het helpt bij (chronische) pijnklachten en blessures. Daarnaast helpt het tegen depressie en angst. Floaten bevordert het versterken van je algehele gezondheid.

Onze luxueuze floatkamers zijn verwarmd waardoor je meteen een ontspannende warmte ervaart. Je kunt heerlijk floaten in 36 graden, kraakhelder water met magnesium van de hoogste kwaliteit.

Door de optimale opname van magnesium krijgt je lichaam een enorme energy-boost. Een uurtje floaten staat gelijk aan 5 uur slaap!
Het is de perfecte manier om je te ontspannen en tegelijkertijd op te laden door het magnesiumgehalte in je lichaam aan te vullen. Hierna kun je rustig douchen in dezelfde ruimte.

Wil je langdurig effect ervaren? Na drie floatsessies is dit vaak een week of zelfs langer en ook meer herken- en voelbaar. 
Het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van jouw levensstijl.

* Deze Floating is bij SPA Parel in ’t groen in Moergestel (Provincie Noord-Brabant).

Floaten, een uur lang helemaal van de wereld!

Eigenlijk is floaten niets nieuws. Heb je weleens gehoord van de Dode Zee, met het water waarop je kunt drijven? Dat komt door de hoeveelheid zout in het water.

Een floatcabine bootst dat principe na. Het bad is gevuld met een zoutwateroplossing. Geen gewoon zout, maar magnesiumchloride: zout met een heel hoog gehalte aan magnesium, een essentieel mineraal voor ons lichaam.
Door regelmatig floaten wordt het mineraal aangevuld en op peil gehouden.

Het is niet alleen maar een gevoel, er gebeurt ook echt iets met je. Je bloed stroomt beter door, je ademhaling en je hartritme worden gereguleerd. Daardoor verbetert de zuurstofcirculatie en neemt je lichaam zuurstof makkelijker op.

* Deze floating is bij RESET SPA in Naaldwijk (Provincie Zuid-Holland) gespot.

De traktatie voor lichaam en geest!

Floaten is een traktatie voor lichaam en geest. Je kunt er van alles over lezen, maar het is nóg leuker om het zelf te ervaren.

Floaten is voor iedereen: van yogameisje tot zakenman en van topsporter tot zwangere vrouw. De een doet het om mentale- of fysieke klachten te verminderen, de ander wil gewoon even helemaal tot rust komen. Wat jouw reden ook is, een ding is zeker: na een floatsessie voel je je herboren. Tijdens de floatsessie komt endorfine vrij, beter bekend als het gelukshormoon. Dat gaat gepaard met een gevoel van welzijn en euforie. De effecten zullen nog even aanhouden, dus na een floatsessie ben je extra goed gewapend tegen die stapel werk of dat drukke gezinsleven…