Dit is de puurheid van de Poolcirkel!

Een authentieke ervaring, voor de ervaren saunaliefhebber én voor de nieuwkomer die in is voor een intens saunamoment. Deze Finse sauna is gebouwd van speciaal geselecteerde dennenstammen, dit zorgt voor een pure sauna ervaring. Met de lange stammen maakten we lange banken waar je heerlijk languit op kunt liggen.

Met een temperatuur van 80 graden is dit een aangename sauna. De luchtvochtigheid is hoog waardoor de temperatuur naast intens ook aangenaam voelt. Een weldaad voor je luchtwegen én huid. 
Extra bijzonder: de Kelo sauna is voorzien van een regendouche voor automatische opgietingen. Natuurlijk staan hier ook regelmatig saunameesters klaar om een heerlijke opgieting te verzorgen.

Deze Kelo sauna is bij Thermen Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans (Provincie Groningen) gespot.

Oeroude boomstammen, heerlijk geurend en diep reinigend!

De Aufguss Kelosauna is gemaakt van oeroude boomstammen en wordt gebruik voor onze opgietsessies. Heerlijk geurend en diep reinigend. Bij binnenkomst van de Aufguss Kelosauna valt direct het hoge plafond in de cabine op. Deze is speciaal ontworpen voor de opgietingen. Wanneer de warme lucht van de kachel wordt verspreidt door de sauna, zorgt het hoge plafond dat de warme lucht in de hele cabine te voelen is. Een ultieme sauna beleving. De Aufguss Kelosauna stimuleert de doorbloeding, verzacht de huid en verzacht de luchtwegen.

Deze Aufguss Kelosauna is bij Devarana in Den Bosch (Provincie Noord Brabant) gespot.

Groots genieten in volledige rust in deze originele Kelohouten buitensauna!

De Kelo Aufguss sauna geeft jou alle ruimte om te ontspannen. Deze buitensauna, gebouwd van origineel kelohout, is een van de grootste opgietsauna’s van Nederland. Op de oneindig lange banken kun je languit liggen om in volledige rust te genieten van deze authentieke ervaring. De lucht is hier prettig droog en de temperatuur is heerlijk warm. Met 80 tot 90 graden is deze sauna een weldaad voor je lichaam. Je huid warmt langzaam op en gloeit heerlijk na wanneer je weer naar buiten stapt. Laat je huid extra tintelen door af te koelen in een verfrissend dompelbad of onder een fijne neveldouche. Doen, hoor!

Deze Kelo Aufguss sauna is bij Thermen Bussloo in Voorst (Provincie Gelderland) gespot.