Je blik op oneindig, je gedachten op stil bij Thermen Berendonck.

In deze Panoramasauna ontsnap je even helemaal aan alledag. Terwijl je lichaam opwarmt bij temperaturen van 80 tot 90 graden kijk je uit over het meer van Berendonck.

Een magische ervaring….

Hier ervaar je de schoonheid van stilte, van kijken en staren zonder intentie. Dit meer is de perfecte plek voor onze Panoramasauna, zo vonden wij. We bouwden hem óp het water,  zodat je de ruimte en stilte nóg sterker ervaar

Genieten verder even niets!

Deze warme sauna brengt pure ontspanning. Voor heel je lichaam door de hoge temperatuur. Voor je geest door het eindeloze uitzicht en het directe contact met de natuur.

Voordelen; ontspanning voor lichaam en geest

Bijzonder; eindeloos uitzicht over het meer

Deze panorama sauna is bij Thermen Berendonck in Wijchen (Provincie Gelderland) gespot.Eindeloos uitzicht en goede gesprekken bij Thermen Bussloo.

Hier, aan de rand van het meer van Bussloo, beleef je de natuur en haar seizoenen van heel dichtbij. Terwijl een aangename, droge warmte je lichaam omarmd, kijk je uit op de weidse natuur die jou omringd. Zet je gedachten uit en je blik op oneindig.

Het kalme water van het meer, de ontelbare bomen eromheen. Je voelt de energie van de natuur terwijl de weldadige warmte van de sauna je lichaam ontspant. Die warmte is bovendien heel constant. Dat komt omdat deze sauna gebouwd is uit Scandinavische Kelohouten boomstammen die minstens honderd jaar oud zijn.

Goed om te weten: in andere sauna’s is het stil, in de Panoramasauna mag gewoon gepraat worden. We noemen het dan ook onze goed gesprek-sauna.

Deze panorama sauna is bij Thermen Bussloo in Voorst (Provincie Gelderland) gespot.